خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره «مشق مادر» بداهه نویسی بانوان خوشنویس گلستان برگزار شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 24 دی 1401 - 12:30
گرگان- جشنواره «مشق مادر» بداهه نویسی بانوان خوشنویس گلستان همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار شد.
خوشنويس،گلستان،جشنواره،نستعليق،تجسمي

به گزارش خبرنگار مهر، جشنواره «مشق مادر» بداهه نویسی بانوان خوشنویس گلستان همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه (س) با حضور هنرمند پیشکسوت ۸۰ ساله تا کودک خوشنویس برگزار شد.
مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری گلستان در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: ️این جشنوراه از سوی واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی گلستان با همکاری انجمن خوشنویسان استان برگزار شد.
محمدرضا عباسپور افزود: ۱۰ بانوی خوشنویس استان در این جشنواره آثاری را با موضوع اسامی و القاب حضرت فاطمه (س)، آیات و اشعار با موضوع مقام زن در رشته‌های نستعلیق و شکسته نستعلیق تولید کردند.
وی بیان کرد: آثار به دبیرخانه جشنواره در قزوین ارسال خواهد شد و در آن مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.