خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محموله کالای قاچاق در مرز آب‌های بندر گناوه کشف شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 24 دی 1401 - 11:18
بوشهر- فرمانده مرزبانی استان بوشهر از کشف ۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در آب‌های بندر گناوه خبر داد.
قاچاق،شرفي،شناور،سرهنگ،پارچه،حامل،توقيف،عدد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ یداله شرفی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اجرای طرح پیشگیری مقابله با قاچاق کالا و ارز و در اجرای تدابیر سلسله مراتب با تشدید اقدامات کنترلی در مرزهای استان، تمرکز بر شناورهای حامل کالای قاچاق و ممنوعه با انجام گشت‌های دریایی و طرح‌های مقابله‌ای یک فروند شناور حامل قاچاق کالا شناسایی و توقیف شد.
وی تصریح کرد: در بازرسی دقیق از شناور توقیف شده حجم زیادی از کالای قاچاق شامل ۱۸۰ طاقه پارچه معادل ۹ هزار متر پارچه، بیش از یک هزار عدد لوازم یدکی خودرو، ۵۰۰ عدد اسباب‌بازی و… که با هدف عرضه در بازار داخلی کشور بارگیری شده بود، کشف شد.
سرهنگ شرفی با بیان اینکه یک متهم در سیر مراحل قانونی مراجع قضائی هستند، افزود: بر اساس نظر کارشناسان ارزش محموله‌های کشف شده ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
فرمانده مرزبانی استان بوشهر بیان داشت: قاچاق سوخت یکی از مهمترین عوامل مخرب اقتصادی در جامعه است و مأموران این فرماندهی بدون اغماض و با تشدید اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی با هرگونه تحرک سو برخورد خواهند کرد.