خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجتمع فولاد بافق یزد با حضور رئیس‌ جمهور افتتاح شد

مشرق | سیاسی، سیاسی | جمعه، 23 دی 1401 - 12:02
با حضور رئیس جمهور واحد احیای مستقیم مجتمع فولاد بافق و همچنین خط تولید کلاف صنعتی و ساختمانی این کارخانه افتتاح شد.
صنعتي،مجتمع،نفر،بافق،افتتاح،فولاد،مستقيم،كارخانه

به گزارش مشرق، آیت الله سید ابراهیم رئیسی که در قالب دور دوم سفرهای استانی دولت مردمی به استان یزد سفر کرده است، صبح امروز جمعه و در دومین روز سفر به این استان به شهرستان بافق رفت و با حضور در مجتمع فولاد این شهرستان و بازدید از بخش‌های مختلف این کارخانه با توضیحات دست‌اندرکاران از جزئیات فعالیت‌های تولیدی این واحد صنعتی مطلع شد.
در جریان حضور آیت الله رئیسی در مجتمع فولاد بافق واحد احیای مستقیم این کارخانه با ظرفیت سالانه ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی، افتتاح شد.
این طرح با ۳۰ درصد پیشرفت در سال ۱۳۹۰ به بخش خصوصی واگذار شد و ساخت آن، در دولت سیزدهم شتاب زیادی پیدا کرد.
این مجتمع، قادر است هر سال ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی را به روش میدرکس، که روشی سازگار با محیط زیست و همراه با کاهش مصرف آب است، تولید کند.
با افتتاح این واحد صنعتی، زمینه اشتغال بیش از هزار و ۸۰۰ نفر، شامل ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و هزار و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم، فراهم شد.
از ویژگی‌های بسیار مهم این واحد تولیدی صنعتی افزایش بهره‌وری با جلوگیری از خام‌فروشی و صرفه‌جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با استفاده از سیستم بازیافت آب است.
برای ساخت کارخانه احیای مستقیم فولاد بافق، نزدیک به ۱۲۵ میلیون یورو، معادل بیش از پنج هزار میلیارد تومان، هزینه شده و قابلیت تولید هر سال ۲ و نیم میلیون تن آهن اسفنجی در طرح توسعه آن دیده شده است.
رئیس جمهور در ادامه در کارخانه نورد کلاف صنعتی و ساختمانی مجتمع فولاد بافق نیز حضور یافت و خط تولید کلاف این مجتمع صنعتی را افتتاح کرد.
با افتتاح این خط جدید سالانه ۵۵۰ هزار تن انواع کلاف‌های صنعتی و ساختمانی تولید خواهد شد که برای ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی شده است.