خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک میلیون و ۲۰۰هزار متر مکعب در مصرف گاز اصفهان صرفه جویی شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 23 دی 1401 - 08:56
اصفهان - مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از صرفه‌جویی یک میلیون و ۲۰۰ هزار متر مکعبی در مصرف گاز اصفهان طی ۲ روز اخیر خبر داد.
گاز،استان،پايش،مگاوات

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در پی اعلام تعطیلی ۲ روزه ادارات، مراکز آموزشی و بانک‌ها در استان و الزام به خاموش کردن تأسیسات گرمایشی و بر اساس پایش های به عمل آمده توسط عوامل شرکت گاز روزانه ۶۰۰ هزار متر مکعب نسبت به زمان‌های مشابه مصرف گاز کاهش و در این بخش صرفه جویی شد.
وی افزود: همچنین بر اساس پایش های به عمل آمده توسط عوامل شرکت‌های توزیع برق طی روز گذشته به میزان ۱۱۶ مگاوات بار معادل ۲ هزار و ۱۷۷ مگاوات ساعت انرژی در این بخش در استان صرفه جویی شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: باید توجه داشت که روند کاهشی دما در استان اصفهان همچنان ادامه دارد و ضروری است که هم استانی‌ها نسبت به کاهش مصرف گاز و برق توجه داشته باشند.