ایفای نقش زنان کرمانشاهی رشد و پیشرفت این استان را به همراه دارد
کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با اشاره به نقش موثر زنان گفت: ایفای نقش زنان کرمانشاهی رشد و پیشرفت این استان را به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد طیب صحرایی بعد از ظهر پنجشنبه در نشستی با عنوان نقش زنان در توسعه زنان به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن که با حضور جمعی از زنان کرمانشاهی در حوزههای ورزشی، جهادی، بسیجی، اساتید دانشگاهی، دانش آموزان و… در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد اظهار کرد: یکی از الزامات امروز توجه به مسئله زنان و تشکیل جلسات بیشتر در این حوزه است.
وی افزود: در پی برگزاری جلسات مربوط به زنان باید فرصت را به منظور پیشرفت استان مغتنم شمرده و شرط تعالی استان کرمانشاه و رشد آن همفکری تمامی فعالان در حوزههای مختلف به ویژه زنان است.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه حضور اثرگذار عاملی برای رشد و تعالی کرمانشاه خواهد بود، تصریح کرد: با توجه به اینکه حدود نیمی از جمعیت کرمانشاه را زنان تشکیل میدهد همکاری و حضور فعال آنها نتیجه مثبت برای استان به همراه خواهد داشت.
صحرایی با اشاره به اینکه تمامی زنان باید به جایگاه والای خود وافق و مفتخر باشند، گفت: بر اساس نوع فعالیتهای بانوان تفاوتهایی در دغدغههای هریک از آنها وجود دارد اما وجه اشتراک تمامی زنان بهرمندی از جایگاه والای زن است.
وی خاطرنشان کرد: زنان به عنوان تشکیل دهنده نیمی از جمعیت جامعه باید از شأن خود مراقبت کرده و اولین گام مؤثر اعتماد و خودباوری است تا به مرحلهای برسند که نسبت به جایگاه خود نه تنها مضطرب بلکه آن را مایه افتخار بدانند.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه شرایط و زمینههای افتخار زنان باید فراهم شود، عنوان کرد: بر اساس آیات و روایات یکی از فرازهای قطعی و عوامل پیشرفت انسان توجه به کرامتهای انسانی فارغ از نوع جنسیت است که پس از آن باید به این باور رسید که خداوند در قبل از هرچیزی سرنوشت انسان و تغییر آن را به خودش واگذار کرده است.
صحرایی بیان کرد: امروز بر اساس جایگاه و به عنوان خادم مردم باید بر خود وظیفه و لازم بداریم که در حد توان به حوزه زنان و نقش زنان توجه داشته و زمینه و شرایط را برای حضور فعالتر آنها فراهم کنیم چراکه نقش آنها عاملی برای رشد استان کرمانشاه تلقی میشود.
وی ادامه داد: اما باید بدانیم که برای پیشرفت و تغییر نباید منتظر قهرمان باشیم و با همکاری یکدیگر برای پیشرفت کرمانشاه تلاش کنیم و به همین منظور در گام نخست به عنوان معضل اصلی در استان کرمانشاه نیازمند فرهنگ کار خواهیم بود.
استاندار کرمانشاه با اشاره به ابداع شیوه و روشهای مختلف برای شکوفایی استعدادها فرزندانمان، اضافه کرد: حوزه آموزش و پرورش در این زمینه میتواند نقش مؤثری ایفا کرده که با شیوههای جدید استعداد دانش آموزان را کشف کرده و برای آبادانی کرمانشاه و داشتن استانی متعالی از همه جهت تلاش کرد.
صحرایی با تاکید بر منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، افزود: امروز امید دهی به جوانان کرمانشاه برای تقویت روحیه کار کردن مهمترین وظیفه ما است که تا مانند افراد برجستهای همچون حاج قاسم سلیمانی تغییر دهنده سرنوشت و تاریخ یک ملت شوند.
وی در ادامه فرهنگسازی در استان کرمانشاه را امری مهم دانست و یادآور شد: اگر میخواهیم مسئله اقتصادی، معیشتی و رفاه در کرمانشاه رشد کند تمرکز بر حلقه پایانی کافی نیست بلکه باید لایههای عمیقتر مانند فرهنگسازی و توجه به فرهنگ تربیتی را مورد توجه قرار داد.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: نقش زنان در مسئله تربیتی، فرهنگسازی و انسانسازی بسیار مؤثر بوده چراکه اگر کرمانشاه از همه لحاظ در بهترین سطح قرار گیرد اما هنوز فرهنگسازی در آن اتفاق نیفتاده باشد به تدریج این فضا نیز از بین خواهد رفت.
صحرایی با بزرگداشت روز مادر و ولادت حضرت زهرا (س) به الگو قرار دادن وی تاکید کرد و گفت: زنان ما باید خودشان را مورد مقایسه قرار داده و توجه کنند که با این الگو چقدر فاصله داشته و برای نزدیک شدن به کرامتهای واقعی زن به سمت رشد و تعالی حرکت کنند.
وی در پایان مطرح کرد: اگرچه حجاب حلقه پایانی زنجیره تربیتی است اما سرآغاز نیازها برای رشد داشتن حیا و عفت است که این امر در حوزه تربیتی و فرهنگی بازمیگردد و بانوان در خط مقدم این جبهه قرار دارند.
در پایان این نشست پس از مطرح شدن نظرات، پیشنهادات و دغدغههای حوزه زنان توسط نمایندگان تمامی حوزههای فعالیتی زنان از مادران شهدا در کرمانشاه به عنوان الگوهای شاخص در بحث تربیتی تقدیر و تشکر به عمل آمد.