خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظر کارشناسان داوری در مورد پنالتی‌های استقلال و صحنه جنجالی گلر

مهر | ورزشی | پنجشنبه، 22 دی 1401 - 18:46
کارشناسان داوری نظرات متفاوتی در مورد دو پنالتی اعلام شده برای استقلال در دیدار برابر تراکتور و چند صحنه تکرار پنالتی دوم دارند.
پنالتي،ضربه،تكرار،درست،گل،اضافه

ه گزارش خبرنگار مهر دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و تراکتور در مرحله یک شانزدهم نهایی رقابتهای جام حذفی از ساعت ١٥ امروز پنج شنبه در ورزشگاه خالی از تماشاگر ورزشگاه آزادی در هوایی سرد برگزار شد و دو تیم به تساوی بدون گل رسیدند تا کار به وقت های اضافه کشیده شود.
در وقت های اضافه استقلالی ها با دو گل کوین یامگا که از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید در مقابل تنها گل رضا اسدی به برتری رسیدند و راهی مرحله یک هشتم نهایی شدند.
در این دیدار تراکتوری ها در همان دقایق ابتدایی نیمه اول وقت های اضافه به گل برتری دست پیدا کردند اما اعلام دو ضربه پنالتی کار را برای آنها در جام حذفی تمام کرد.
دو ضربه پنالتی که ضربه دوم جنجال زیادی را به همراه داشت و سه بار توسط داور تکرار شد.
نوذر رودنیل کارشناس داوری در مورد دو پنالتی اعلام شده برای استقلال گفت: پنالتی اول کاملا درست بود اما پنالتی دوم سختگیرانه بود.
ضمن این که تکرار اولی که در ضربه دوم داده شد درست بود.
حیدر سلیمانی دیگر کارشناس داوری کشورمان نیز در این مورد گفت: هر دو پنالتی که کوپال ناظمی برای استقلال گرفت درست بود.
تکرار اول ضربه دوم هم درست بود چرا که در تصاویر تلویزیونی مشخص بود اخباری جلو امده است اما تکرار دوم به خاطر حرکت زودتر از ضربه بازیکنان تراکتور بود.