خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحریم ۳۶ تبعه انگلیس/هزینه سنگین حمایت از کی یف برای اربابان غربی

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 22 دی 1401 - 15:01
وزارت خارجه روسیه ضمن اعلام افزوده شدن ۳۶ شخصیت انگلیسی به فهرست سیاه تحریم ها مسکو تأکید کرد که اقدامات خصمانه و لفاظی‌های تهاجمی مقامات انگلیسی بدون واکنش مناسب روسیه باقی نخواهد ماند.
روسيه،انگليسي،خارجه،وزارت،كابينه،فهرست،خبرنگاران،انگليس،اعضاي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که ۳۶ شخصیت انگلیسی از جمله تعدادی از اعضای کابینه، شماری از قانونگذاران و خبرنگاران را در فهرست سیاه تحریم قرار داده است.
بر اساس این گزارش، وزارت خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: به دلیل رویکرد ضد روسی دولت انگلیس که همچنان به اجرای فعال سازوکار تحریم‌های شخصی ادامه می‌دهد و کمپین تبلیغاتی شدیدی را با هدف بدنام کردن کشورمان و منزوی کردن آن در صحنه بین‌المللی انجام می‌دهد، مقرر شد تا برخی از اعضای کابینه دولت انگلیس، برخی از نمایندگان نهادهای امنیتی و همچنین برخی از خبرنگاران در فهرست تحریم‌های روسیه قرار گیرند.
در مجموع ۳۶ تبعه انگلیسی مشمول تحریم‌های جدید روسیه شدند.
وزارت خارجه روسیه تأکید کرد: لندن عمداً گفتگوهای مبتکرانه و سازنده را رد می‌کند، به پایبندی به خط مقدم با همکاری واشنگتن ادامه می‌دهد، اطلاعات نادرست درباره روسیه منتشر می‌کند و روسیه هراسی را دامن می‌زند.
بیانیه این وزارتخانه می‌افزاید: ما ناگزیریم یادآوری کنیم که اقدامات خصمانه و لفاظی‌های تهاجمی مقامات انگلیسی بدون واکنش مناسب روسیه باقی نخواهد ماند.
حمایت از رژیم نئونازی در کی یف برای اربابان غربی آنها گران تمام می‌شود.
تاریخ ثابت می‌کند که همه نمی‌توانند حقایق بدیهی را درک و هضم کنند.