خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جایزه مایلز فرانکلین نامزدهایش را شناخت

مهر | فرهنگی و هنری | جمعه، 03 خرداد 1398 - 11:54
مهمترین جایزه ادبی استرالیا که با عنوان جایزه مایلز فرانکلین شناخته می‌شود فهرست اولیه رقابت سال ۲۰۱۹ خود را اعلام کرد.
جايزه،ادبي،نويسنده،فهرست،رقابت،آثار،زندگي،رماني

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت این جایزه، مهمترین جایزه ادبی استرالیا فهرست اولیه رقابت ۲۰۱۹ را مشتمل بر نام ۱۰ نویسنده و آثارشان منتشر کرد.
این جایزه که توسط استلا ماریا سارا مایلز فرانکلین تأسیس شده است برای گرامیداشت آثار فاخر ادبی درباره زندگی استرالیایی هر سال اهدا می‌شود.
جایزه نویسنده برنده این رقابت ۶۰ هزار دلار و گران‌ترین جایزه ادبی استرالیا است.
نویسندگانی که در دور اول این رقابت از میان آثار ادبی سال پیش انتخاب شده‌اند عبارتند از:
مایکل محمد احمد برای «لِب‌ها»
رابی آرنوت برای «شعله‌ها»
ترنت دالتون برای «پسر عالم را می‌بلعد»
گریگوری دِی برای «یک آرشیو شنی»
لکسی فرایمن برای «غیراختصاصی»
راندی هال برای «یک فصل دزدیده‌شده»
گیل جونز برای «مرگ نوآ گلس»
ملیسا لوکاشنکو برای «بیش از حد تفسیری»
جنیفر مایلس برای «تنفس»
تریسی سورنسن برای «طوطی خوش‌شانس»
این فهرست مانند دوره‌های پیش دربرگیرنده ترکیبی از نویسندگان نوقلم و کهنه‌کار است.
در عین حال آثار این ۱۰ نویسنده خواننده را با چهره‌های مختلف زندگی روبه‌رو می‌کند و خشم و شادی و شکیبایی را در قالب روایت‌هایی از کشف شخصی، تاریخی، زیست‌محیطی، میراث فرهنگی تصویر می‌کند و با داستان‌هایی از روابط دوستانه، خانوادگی و جمعی به بیان این مسائل می‌پردازد.
سال پیش این جایزه به میشل دو کرستر برای رمانی با عنوان «زندگی برای آمدن» اهدا شد.
او سال ۲۰۱۳ نیز این جایزه را برای رمانی با عنوان «سوال‌های سفر» دریافت کرده بود.
فهرست نهایی نویسندگان ۲ جولای منتشر می‌شود و از میان فینالیست‌ها نویسنده برنده ۳۰ جولای در سیدنی معرفی می‌شود.