بیش از 70 درصد واحدهای آموزشی در خمینی شهر فرسوده است- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم
نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: بیش از 70 واحد آموزشی در آن وجود دارد که فرسوده و نیازمند توجه ویژه در این زمینه است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمدرضا ابراهیمی در ابتدای حضور وزیر آموزش و پرورش در اصفهان، اظهار داشت: خمینیشهر بالاترین تراکم دانشآموزی و بیشترین مدارس دو نوبته در این شهرستان وجود دارد و بیشترین کسری نیرو را در این شهرستان شاهد هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: پتانسیلهای خیلی خوبی در این شهرستان وجود دارد، خمینیشهر حسینیه ایران است و دارای کارخانجات متعدد است که انتظار داریم هنرستانهای جوار صنعت در این شهرستان رخ دهد.
حجتالاسلام نقدعلی، نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه، اظهار داشت: از حضور وزیر آموزش و پرورش در شهرستان خمینیشهر خوشحال و خرسندیم.
وی افزود: توازن نیروی انسانی و فضای آموزشی در برخی مناطق رعایت نشده است، اما در خمینیشهر ما با تراکم دانشآموزی در مدارس مواجه هستیم و بیش از 70 واحد آموزشی در آن وجود دارد که فرسوده و نیازمند توجه ویژه در این زمینه است.
نقدعلی خاطرنشان کرد: حدود 20 مدرسه خطرآفرین در منطقه وجود دارد که به صورت فوری باید نسبت به آنها اقدامات لازم انجام شود.
نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: معضل کمبود نیروی خدماتی در آموزش و پرورش باید برطرف شود.
علیرضا توکلی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان خمینیشهر نیز در این جلسه، اظهار داشت: 53 درصد دانشآموزان ما در توسعه متوازن به آموزش فنی و حرفهای سوق داده شدهاند و استقبال از فنی و حرفهای در این شهرستان بالاست، بنابراین نیاز به احداث هنرستان داریم.
انتهای پیام/174/