استقبال مردمی از جشنواره تئاتر فجر منطقه 3 کشور در مازندران + تصاویر- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم
جشنواره تئاتر فجر در مرحله نیمه نهایی در حالی در مازندران به میزبانی ساری برگزار شد که با استقبال جوانان و مردم همراه بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری،جشنواره بومی منطقهای فجر منطقه 3 کشور در حالی همزمان با سراسر کشور در مازندران آغاز میشود که بنا به گفته مسئولان با ورود گروههای تئاتر استانی رنگ دیگری به خود گرفته است؛ جشنواره تئاتری براساس فولکلور هر منطقه و آئینهای بومی و یا نمایشنامههایی با ته رنگ فرهنگی، اجتماعی، ایثار و مقاومت و یا الگوسازی در قالب نقشها و داستانها و روایتها.
برنامه تئاتر فجر در مرحله نیمه نهایی در سالن بلک باکس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و تالار مرکزی ساری به جرا درمیآید و حوزه هنری نیز در این زمینه در کنار دیگر مسئولان فرهنگی استان به اجرای هر چه بهتر اجراهای نمایشی کمک میکند.
اجرای پهلوان قلیچ در سالن بلک باکس اداره ارشاد ساری در حال برگزاری است، اثری هنری به نویسندگی رضا محمدیان و کارگردانی مشترک حسین قاسمی و رضا محمدیان از شهر پیشوا که با استقبال شرکتکنندگان همراه بوده است.
این تئاتر 65 دقیقه به روی صحنه به نمایش درآمد و نورپردازی، جلوههای ویژه، محتوای نمایش، نماهنگها و انتخاب درست شخصیتها سبب همراهی تماشاگران با این اثر هنری شد.
پهلوان قلیچ داستان معشوقهای است که برای رسیدن به عشق خود طبق شرط پدر معشوقه برای یافتن سنگ کوه نور با کمک سینجین که نام یک دیو است و به او در رسیدن به عشق کمک میکند همراهی دارد.
تماشاگران با استقبال از اجرای تئاتر منطقهای فجر در گفتگو با تسنیم میگویند: اجرای برنامه فرهنگی در شهر باعث جذب جوانان میشود و مضمون تئاترها هم میتواند به آنها ایدهای از زندگی بدهد.
جشن، دریازدگی، نمایش نور مهتاب؛ و الهه سنگ در سالن اداره ارشاد، سالن بلک باکس و حوزه هنری به اجرا درآمدند.
جوادی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در گفتوگو با تسنیم گفت: امسال بنا شد جشنواره تئاتر فجر در مرحله نیمه نهایی در مازندران برگزار شود و در سه روز برپایی جشنواره شاهد استقبال از نمایشهای بومی منطقهای بودیم.
وی میگوید: با همیاری و همکاری استانداری و برخی نهادهای متولی جشنواره بومی تئاتر فجر در مرحله نیمه نهایی در مازندران با شرکت 9 استان در قالب 19 گروه نمایشی برگزار شد و تیمهای منتخب نیز پس از داوری مستقیما به جشنواره ملی تئاتر کشور اعزام میشوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: منتخبان و هنرمندان استانها با وجود هجمه تحریم جشنوارههای تئاتر و ....نمایش خود را در ساری روی صحنه بردند.
وی در خصوص گروههای نمایشی مازندران در این دوره جشنواره تئاتر فجر اظهار کرد: برپایی جشنوارهها خواسته بستری از هنرمندان بوده و در این زمینه با همیاری حوزه هنری مازندران نمایش گروههای نمایشی استانهای تهران، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، البرز، قزوین، گیلان، گلستان و سمنان برگزار شد و دو نمایش "مرگ با سوراخ اضافه" و نمایش صنم از مازندران برای داوری در استان فارس انتخاب شدند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران همچنین خاطرنشان کرد: این جشنواره از 17 دی تا 21 دی ماه در دو سالن آمفی تئاتر اداره ارشاد و حوزه هنری برگزار شد.
وی نقشآفرینی صدا و سیما، استانداری مازندران، اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی در خصوص اجرای نمایش ها بدون کمی و کاستی را موثر دانست.
جوادی درباره اعتبار اختصاصیافته به جشنواره منطقهای تئاتر فجر نیز خاطرنشان کرد: 600 میلیون تومان اعتبار تاکنون از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران به جشنواره تئاتر استان اختصاص یافته است.
به گزارش تسنیم، 18 گروه نمایشی با حضور 235 هنرمند از استانهای سمنان، تهران، گلستان، البرز، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، قزوین و گیلان در بیستوهفتمین جشنواره تئاتر فجر مناطق کشور- منطقه 3 حضور داشتند.
اسامی آثار حاضر بیستوهفتمین جشنواره تئاتر فجر مناطق کشور- منطقه 3 (مازندران) به این شرح است:
«پیلههای خیس» نوشته مجید انوری و کارگردانی فائزه نوآبادی از گرگان.
«باروت» نوشته حسین یوسفی و فاطمه مختاری و کارگردانی حسین یوسفی از بیرجند.
«اسم شب، ضحاک زهرماری» نوشته و کارگردانی وحید درویشی از رشت.
«تا آخر خط» نوشته ابوالقاسم مهدوی و کارگردانی امید ابراهیمی از گرگان.
«نقطه صفر مرزی» نوشته و کارگردانی محمدرضا عبادیانی از شاهرود.
«آرامش در کالمینی» نوشته آرش محمدی و کارگردانی اکرم جلیلوند از کرج.
«قزل حصار» نوشته بهنام سرلک و کارگردانی مسعود صنحتی از شاهرود.
«un12» نوشته امیر رستگار و منصور جهانبخش و کارگردانی امیر رستگار از مشهد.
«پرواز با بالهای سوخته» نوشته مهدی اکبری و کارگردانی محمد ستوده از پاکدشت.
«پاییز نگفته بود» نوشته رضا گشتاسب و کارگردانی سعید چگینی از قزوین.
«تهران کنار پنجره» نوشته علی سعادتی و محمد قانعی و کارگردانی علی سعادتی از بجنورد.
«شیموئید انتظار با بوی نرگس» نوشته زینب صالحپور و کارگردانی احمد اکبرزاده از تربتحیدریه.
«پهلوان قلیچ» نوشته رضا محمدیان و کارگردانی رضا محمدیان و حسین قاسمی از پیشوا.
«ترنج» نوشته عباس جان فدا و کارگردانی مصطفی شکاریان از گرمه.
«نور مهتاب» نوشته و کارگردانی سپیده توکلی و کارگردانی از کرج.
«جشن» نوشته آرمین حمدی پور و کارگردانی رضا فتوت خواه از رشت.
«دریا زدگی» نوشته عباس جمالی و کارگردانی میثم ملازینل از قزوین.
«الهه سنگ» نوشته فرشید تمری و کارگردانی عبدالحکیم مشورتی از خواف.
انتهای پیام/