برگزیدگان جشنواره رسانه ای ابوذر در گیلان تجلیل شدند- اخبار گیلان - اخبار استانها تسنیم
هشتمین دوره از جشنواره رسانه ای ابوذر در گیلان با معرفی و تجلیل از برگزیدگان به کار خود پایان داد و در این دوره هزار و 485 اثر رسانه ای به دبیرخانه این جشنواره در گیلان ارسال شده بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، هشتمین دوره از جشنواره رسانهای ابوذر در استان گیلان امروز با حضور مسئولان و جمعی از اصحاب رسانه گیلان در تالار مرکزی رشت برگزار و از برگزیدگان این دوره از جشنواره تجلیل بهعمل آمد.
استاندار گیلان در این مراسم با اشاره به اهمیت جهاد تبیین و وظایف همه مسئولان و مردم در این حوزه اظهار داشت: مسئولان وظیفه دارند با مردم شفاف صحبت کنند و در کنار مردم باشند.
اسدالله عباسی با بیان اینکه چله اول انقلاب اسلامی با جانفشانیهای بسیار پشت سر گذاشته شد تصریح کرد: در چهل سال دوم نیز بایستی براساس بیانیه گام دوم انقلاب، منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و استفاده از همه ظرفیتها حرکت کنیم.
نماینده عالی دولت در استان گیلان با اشاره به اینکه امپراطوری رسانهای دشمن امروز از ظرفیت رسانههای دنیا علیه جمهوری اسلامی استفاده میکند گفت: هماکنون خفقان رسانهای در دنیا حاکم است و رسانههای صهیونیستی و آمریکایی جرأت نمیکنند علیه خود آمریکا و صهیونیستها صحبت کنند و این نشان میدهد که آزادی بیان وجود ندارد.
وی با بیان اینکه دستاوردهای انقلاب اسلامی باید برای مردم ارائه شود تصریح کرد: افسران جنگ نرم ما امروز در میدان هستند و باید با استفاده از ظرفیت رسانه و تولید محتوا، واقعیتها را مطرح کنیم و سواد رسانهای نیز در جامعه افزایش یابد و در مدارس، دانشگاهها، مساجد و همه پایگاهها سرمایهگذاری کرده و متحد و یکپارچه در راستای اهداف پیشبینی شده حرکت کنیم.
استاندار گیلان با اشاره به شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی خاطرنشان کرد: ایشان با توسل و توکل بر خدا توانست در قلبها راه یابد و مالک اشتر زمان خود شد.
عباسی با بیان اینکه دستاوردهای دولت مردمی باید به مردم نشان داده شود افزود: دشمن وقتی متوجه شد دولت سیزدهم به سمت اقتصاد مردمی حرکت کرده و رییس جمهورمان نیز در این مسیر آبرو گذاشته، جنگ ترکیبی و شناختی را علیه کشور آغاز کرد اما مردم وارد صحنه شدند و نقشه دشمن را خنثی کردند.
مسئول سازمان بسیج رسانه استان گیلان نیز در این مراسم با اشاره به اهداف جشنواره رسانهای ابوذر اظهار داشت: این جشنواره ضمن تقویت اخلاق حرفهای توانست ظرفیتهای رسانهای در حوزههای مختلف را به رخ همگان بکشد.
سرهنگ پاسدار مهدی پارسا با بیان اینکه هشتمین دوره از جشنواره رسانهای ابوذر گیلان در محورهای مختلف برگزار شد و در این دوره، هزار و 485 اثر رسانهای به دبیرخانه ارسال شد گفت: در حوزه ارسال آثار نسبت به دوره قبل شاهد افزایش 7 درصدی آثار بودیم.
وی با اشاره به دغدغههای اصحاب رسانه و ضرورت رفع مشکلات بیمه خبرنگاران افزود: مسکن خبرنگاران هم یکی از دغدغههای اصحاب رسانه بوده و علارغم انجام اقداماتی در این حوزه و پای کار آمدن مسئولان اما همچنان انتظار داریم این دغدغه زودتر برطرف شود.
مسئول سازمان بسیج رسانه استان گیلان مشکلات اشتغال اصحاب رسانه را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه خبرنگاران بهعنوان انعکاسدهنده اخبار وقایع مختلف نیازمند حمایت هستند گفت: هر خبرنگاری که برای جبهه انقلاب تولید محتوا میکند در حقیقت در راستای جهاد تبیین و مقابله با توطئههای دشمن گام برداشته و باید مورد توجه و حمایت مسئولان باشند.
به گزارش تسنیم، هشتمین دوره از جشنواره رسانهای ابوذر در گیلان امسال در قالبهای «خبر»، «مصاحبه»، «گزارش»، «تیتر»، «یادداشت»، «کاریکاتور»، «مستند کوتاه»، «کلیپ»، «موشن گرافیک»، «اینفوگرافیک» و «عکس» برگزار شد.
محورهای جشنواره شامل امیدآفرینی(مطالبهگری، الگوسازی)، مردمی کردن دفاع و امنیت(امنیت پایدار) و روحیه جهادی و انقلابی(الگوهای اقدام انقلابی و روحیه جهای در بسیج)، آسیبهای اجتماعی، مسائل صنفی خبرنگاران و اصحاب رسانه، دشمن شناسی، توان داخلی، خوداتکایی و مانعزداییها، سبک زندگی، مدیریت بر فضای مجازی، دفاع مقدس، ایثار و شهادت بوده است.
گردشگری گیلان، سراوان رشت و تهدیدات تغییر کاربری اراضی کشاورزی نیز از محورهای بومی این دوره از جشنواره رسانهای ابوذر در گیلان بود.
همچنین در راستای معرفی برگزیدگان این دوره از جشنواره، "ساریه پورصالح" از خبرگزاری فارس نفر اول بخش گزارش تحقیقی و تحلیلی، "سید مرتضی رضویان" نفر دوم و "بهرام قربانپور" از خبرگزاری مهر نفر سوم این بخش شد و حسن غلامپور و اعظم پرتوبین نیز شایسته تقدیر مشترک شدند.
همچنین در بخش گزارش خبری، کسی حائز رتبه اول نشد اما "سعید شفیعی" از خبرگزاری فارس رتبه دوم را کسب کرد و "مریم امدادی" از خبرگزاری صدا و سیما نیز سوم شد و "مهدی حسیننژادی" از خبرگزاری ایسنا گیلان شایسته تقدیر در این بخش معرفی شد.
در بخش یادداشت و سرمقاله هم "حسن شکری" از روزنامه کهن رتبه اول را کسب کرد و "طاهره کارگر" از روزنامه پنجره نو حائز رتبه دوم و "معصومه ستوده" از پایگاه خبری پویشگران گیل نیز سوم شد و "امیرحسین ضیاییپور" از پایگاه خبری دیار میرزا شایسته تقدیر در این بخش معرفی شد.
در بخش مصاحبه کسی حائز رتبه اول نشد اما "بهرام قربانپور" از خبرگزاری مهر رتبه دوم را کسب کرد و "سعید شفیعی" از فارس سوم شد و "سمیه بشارتی" از خبرگزاری شبستان شایسته تقدیر در این بخش معرفی شد.
همچنین در بخش پادکست، فقط "سیدعلی حسینی نسب" رتبه دوم را به خود اختصاص داد.
در بخش مستند، "جواد غزلچهره" از پایگاه خبری 8 دی گیلان حائز رتبه اول و "زهرا رستگار" از خبرگزاری تسنیم حائز رتبه دوم شد.
در بخش اینفوگرافی نیز "عزیز عاقبتی" از خبرگزاری فارس رتبه اول را کسب کرد و "محمد جمشیدی" از فارس رتبه دوم و "مصطفی تاوانه" از صدا و سیما سوم شد.
در بخش عکس هم "عزیز عاقبتی" رتبه اول را کسب کرد و " امید رجبیپور" از خبرگزاری تسنیم رتبه دوم را کسب کرد و "خاطره احمدینژاد" از فارس و "مهدی حسیننژادی" از ایسنا سوم شدند.
بخش موشنگرافی، رتبه اول و دوم نداشت اما "محمد جمشیدی" از فارس رتبه سوم را کسب کرد و "محمود گلستان" شایسته تقدیر شد.
در بخش کلیپ، "بهنام فیروزی" از فارس رتبه اول را کسب کرد و "محمد حکایتی" رتبه دوم و "آرش جوهری" از خبرگزاری صدا و سیما سوم شد و "مهدی علینیا" از خبرگزاری دانشجو نیز شایسته تقدیر معرفی شد.
همچنین در بخش تیتر، "ابراهیم افشاری" رتبه اول را کسب کرد و "سیده فهیمه هاشمی" از صدا و سیما دوم شد و "مائده فلاحتکار" از خبرگزاری شبستان رتبه سوم را کسب کرد و "سمیرا محمدی" نیز شایسته تقدیر در این بخش معرفی شد.
همچنین "سارا ناصری" از خبرگزاری تسنیم گیلان با توجه به کسب رتبه سوم مشترک بخش بانوان در مسابقات تیراندازی ویژه خبرنگاران در هفته بسیج تجلیل شد.
انتهای پیام/612/.