خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت سیزدهم از ایده های خلاقانه و دانش بنیان حمایت می کند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 21 دی 1401 - 16:40
رشت- استاندار گیلان با بیان اینکه دولت سیزدهم از ایده های خلاق و دانش بنیان حمایت می کند، گفت: از اهداف و برنامه‌های دولت مردمی و انقلابی، حمایت از بخش تولید به ویژه حوزه دانش بنیان است.
بنيان،دانش،نمايشگاه،توليد،حمايت،عباسي،فعالان

به گزارش خبرنگار مهر اسدالله عباسی بعد از ظهر چهارشنبه در حاشیه آغاز به کار نمایشگاه خدمات کسب و کار با رویکرد دانش بنیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دولت سیزدهم از ایده‌های خلاق و دانش بنیان حمایت می‌کند.
وی با اشاره به اینکه تمام اهداف و برنامه‌های دولت مردمی و انقلابی از بخش تولید و به ویژه حوزه دانش بنیان است، افزود: دانش بنیان کردن فعالیت‌ها در میزان هزینه و کیفیت تولیدات نقش قابل توجهی دارد.
استاندار گیلان بر حمایت از فعالان عرصه تولید و رفع موانع تولید و پرداخت تسهیلات تاکید کرد و ادامه داد: حل مشکلات بیمه‌ای و صنفی فعالان این عرصه ضرورت دارد.
عباسی ارائه ایده و توانمندی جمعی از مبتکران را در این نمایشگاه سبب افتخار دانست و افزود: حمایت از ایده‌های خلاقانه و دانش بنیان در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب تحت عنوان تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده و اهتمام آن توسط دستگاه‌های متولی ضروری است.
گفتنی است؛ نمایشگاه خدمات کسب و کار با رویکرد دانش بنیان از ۲۱ دی ماه به مدت سه روز از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۰ شب در محل نمایشگاه بین المللی گیلان برای بازدید عموم مردم دایر است.