خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اوراق فروشی 185 هزار میلیارد تومانی دولت در سال آینده- اخبار اقتصاد ایران - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 21 دی 1401 - 12:27
براساس لایحه بودجه سال 1402 دولت 185 هزار میلیارد تومان منابع از محل فروش انواع اوراق مالی و اسلامی در نظر گرفته شده و در بخش تملک دارایی های مالی نیز 173.5 هزار میلیارد تومان برای باز پرداخت اصل اوراق مالی تعیین شده است.
تومان،مالي،گرفته_شده_است

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، براساس جزئیات لایحه بودجه سال 1402، در بخش واگذاری دارایی‌های مالی 294 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
در این بخش منابع حاصل از فروش انواع اوراق 185 هزار میلیارد تومان و منابع حاصل از واگذاری شرکت‌های دولتی 106 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
در بخش تملک دارایی‌های مالی نیز 173.5 هزار میلیارد تومان برای باز پرداخت اصل اوراق مالی و 18 هزار میلیارد تومان برای بازپرداخت اصل وام‌های خارجی و تعهدات ر نظر گرفته شده است.
جدول خلاصه واگذاری و تملک دارایی‌های مالی در سال 1402 به شرح زیر است:
انتهای پیام/