خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهان امروز تشنه شنیدن معارف فاطمی است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 20 دی 1401 - 21:23
گرگان- معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان گفت: جهان تشنه شنیدن معارف فاطمی است و بانوان در قامت اسلام ناب یکی از مهم ترین ارکان تربیتی در سیر تمدنی و جامعه پردازی هستند.
اسلامي،غرب،زن،انقلاب،ديلمي،انقلابي،گلستان،تبليغات،معاون،مسائ ...

حجت الاسلام رضا دیلمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هفته زن بهترین فرصت برای تبیین عظمت الگوی فاطمی است.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان افزود: حضرت زهرا (س) در همسرداری، فرزندداری، مسائل اجتماعی، دفاع از ارزش‌ها و صیانت از جایگاه رفیع امامت و ولایت و تلاش برای همبستگی، الگویی ماندگار و بی بدیل برای همه بشریت است.
وی اضافه کرد: جهان تشنه شنیدن معارف فاطمی است، اگر نگاهی به آموزه‌های دینی و اسلامی داشته باشیم بانوان در قامت اسلام ناب یکی از مهمترین ارکان تربیتی در سیر تمدنی و جامعه پردازی هستند.
دیلمی گفت: خانواده در تراز اسلام ناب با حضور مادر انقلابی و زن انقلابی هویت و معنا پیدا می‌کند، همان مادرانی که امروز در قامت انقلاب اسلامی و با تاسی سیره زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) و بر اساس منظومه فکری رهبر معظم انقلاب الگوی سوم زن را به جهانیان معرفی کردند.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان بیان کرد: هیچ دوره‌ای مانند امروز این تعداد زنان متخصص، متفکر، مجاهد انقلابی را نداشته‌ایم و این امر به برکت انقلاب اسلامی و خون مطهر شهدا محقق شده است.
وی ادامه داد: امروز نظام سرمایه داری و تمدن پوسیده جهان غرب برده داری نوینی را بعد از انقلاب صنعتی شروع کرده و به واسطه آن کرامت زنان جامعه را تحقیر و تبدیل به کالا کرده است.
دیلمی تصریح کرد: در منظومه فکری و مادی غرب تمام اهداف آنها رسیدن به قدرت، ثروت و منافع مالی است و جوانان و نوجوانان باید نسبت به این مسائل آگاهی پیدا کرده و جایگاه زن در جوامع غرب را بدانند.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان گفت: تمام ارزش‌ها و انسانیت جامعه بانوان در دنیای غرب به تمسخر گرفته شده و نوجوانان باید این مسائل را بدانند و تحلیل درستی به آنها داده شود.