خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باد شدید با سرعت ۶۱ کیلومتر بر ساعت زاهدان را درنوردید

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 20 دی 1401 - 18:50
زاهدان- مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: از ظهر امروز باد شدیدی با سرعت ۶۱ کیلومتر بر ساعت زاهدان را درنوردید.
ظهر،شنبه،وزش،باد،ادامه،شعاع،افقي،زاهدان

محسن حیدری در گفت و گو با خبرنگار مهر، افزود: وزش باد شدید با سرعت ۶۱ کیلومتر بر ساعت ظهر سه شنبه، زاهدان را درنوردید و گردوغبار حاصل از آن، شعاع دید افقی در منطقه فرودگاهی را به دو هزار و ۵۰۰ متر کاهش داد.
وی با بیان این مطلب که این طوفان در بخش نصرت آباد شهرستان زاهدان نیز با بیشنه سرعت ۳۶ کیلومتر بر ساعت شعاع دید افقی را در ایستگاه سینوپتیکی تکمیلی به ۵۰۰ متر رساند، ادامه داد: از بعد ظهر سه شنبه تا اواخر وقت چهارشنبه ۲۰ تا ۲۱ دی ماه جاری، با ورود سامانه بارشی به استان، بارش باران گاهی رگبار و رعدوبرق و در ارتفاعات به صورت بارش برف و در مناطق مرکزی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.
وی در ادامه تصریح کرد: از بعد ظهر سه شنبه هفته جاری تا اواخر وقت شنبه ۲۰ تا ۲۴ دی، با ورود توده هوای سرد به استان شاهد کاهش دما ۱۲ تا ۱۵ درجه‌ای برای نیمه شمالی و مرکزی و جنوبی هستیم.
وی در ادامه گفت: از بعداز ظهر چهارشنبه تا پایان هفته، روی دریا وزش باد نسبتاً شدید تا شدید پیش بینی می‌شود و در این ایام دریا مواج و متلاطم خواهد.
حیدری توصیه کرد: هم استانی‌ها در این ایام از سفرهای غیر ضروری پرهیز و از فعالیت کوهنوردی، و اسکان و تردد در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی خودداری کرده و همچنین در مصرف بهینه حامل‌های انرژی، کنترل ضدیخ رادیاتور خودروها، اقدام کنند.