خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

683 میلیارد تومان برای رونق تولید در استان بوشهر پرداخت شد- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 20 دی 1401 - 13:23
مدیرکل جذب سرمایه استانداری بوشهر از افزایش طرح های سرمایه گذاری و خارج شدن صنایع از رکود تولیدی خبر داد و گفت: از محل تبصره 18 قانون بودجه امسال 683 میلیارد تومان برای رونق تولید در استان پرداخت شده است.
تومان،پرداخت،بوشهر،استان،رونق،توليد،اوره،تبصره،تخصصي

رسول رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم دربوشهر، از توسعه سرمایه‌گذاری در عرصه اقتصادی خبر داد و اظهار داشت: برای رونق تولید سال قبل 450 میلیارد تومان در استان بوشهر پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه از محل تبصره 18 قانون بودجه امسال 683 میلیارد تومان برای رونق تولید در استان پرداخت شده است، تصریح کرد: علاوه بر این 100 میلیارد تومان در حوزه مشاغل خرد و خانگی پرداخت شده که این میزان در سال 1399 حدود 60 میلیارد تومان و در سال ماقبل آن 6 میلیارد تومان بود.
مدیرکل جذب سرمایه استانداری بوشهر با بیان اینکه در یک سال گذشته 54 درصد منابع بانکی استان بوشهر برای رونق تولید پرداخت شده است، خاطرنشان کرد: از مجموع 100 هزار میلیارد تومان منابع بانکی استان، افزون بر 54 هزار میلیارد تومان آن، تسهیلات برای رونق تولید پرداخت شده است.
وی از افزایش طرح‌های سرمایه‌گذاری و خارج شدن صنایع از رکود تولیدی خبر داد و تصریح کرد: پرداخت تبصره 18 قانون بودجه به میزان 1300 میلیارد تومان با ابلاغ به بانک‌ها پرداخت آن در حوزه تولید و رونق اقتصادی آغاز می‌شود.
رستمی اجرا طرح‌های صنایع پایین دستی پتروشیمی در استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: به‌زودی 3 طرح پارک تخصصی کود و سم اوره در 3 شهرستان استان بوشهر اجرایی و عملیاتی می‌شود که اشتغال قابل توجهی در بر دارد.
وی از اجرا طرح پارک تخصصی اوره در منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر خبر داد و عنوان کرد: در شهرستان دیر همجوار پتروشیمی متانول کاوه اجرا طرح پارک تخصصی اوره و در منطقه ویژه پارس جنوبی جانمایی شده که به‌زودی اجرایی می‌شود.
مدیرکل جذب سرمایه استانداری بوشهر با بیان اینکه در پارک تخصصی کود اوره در زمان اجرا طرح حدود یک‌هزار اشتغال و در زمان بهره‌برداری نیز 200 شغل ایجاد می‌شود گفت: در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور نیز تسهیلات ارزشمندی از تبصره 16 و تبصره 18 پرداخت شده و مشکلی برای تأمین منابع بانکی در این زمینه نداریم.
انتهای پیام/190/