خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیرعبداللهیان : تداوم وعده‌های بی عمل اروپا به خروج تهران از برجام منجر خواهد شد

تسنیم | سیاسی | جمعه، 03 خرداد 1398 - 10:00
یِنس پلوتنر مدیرکل سیاسی وزارت خارجه آلمان بعداز ظهر پنجشنبه ٢ خردادماه ١٣٩٨ با دستیار ویژه رئیس مجلس و مدیرکل بین الملل دیدار و گفتگو کرد.
اروپا،مديركل،تاكيد،ديدار،سياسي،دستيار،نادرست،الملل،تداوم

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، یِنس پلوتنر مدیرکل سیاسی وزارت خارجه آلمان روز گذشته (پنج‌شنبه 2 خرداد) حسین امیر عبداللهیان با دستیار ویژه رئیس مجلس و مدیرکل بین الملل دیدار و گفت‌وگو کرد.
امیرعبداللهیان در این دیدار با تاکید بر روابط تاریخی دو کشور و اعلام آمادگی برای توسعه همه جانبه مناسبات تهران و برلین، گفت: فقدان اقدام عملی از سوی طرفهای اروپایی در اجرای تعهدات برجامی خود، بزرگترین مانع در مسیر حفظ برجام است.
وی با تاکید بر اهمیت رایزنی‌های دیپلماتیک افزود: زمان رو به پایان است.
تداوم خرید نفت ایران توسط اروپا و راه اندازی فوری کانال بانکی موثر، حداقل اقدام اروپا برای مقابله با رفتار نادرست کاخ سفید و ترمیم اعتماد در حال از دست رفتن با اروپا می‌باشد.
دستیار ویژه رئیس مجلس و مدیرکل بین الملل با انتقاد از اقدامات تحریک آمیز آمریکا یادآور شد: اروپا یا باید اقدامی عملی و موثر به‌عمل آورد و یا شاهد مسیر جدید اتخاذ شده از سوی ایران باشد.
پلوتنر نیز در همین دیدار ضمن تاکید بر اهمیت حفظ برجام، خواستار تداوم دیپلماسی و مذاکره به‌عنوان تنها راه حل سیاسی برای برون رفت از مشکلات فعلی شد.
دو طرف همچنین در خصوص مسائلی همچون تحولات منطقه، تاثیر سیاستهای نادرست و غیرعقلانی آمریکای ترامپ در جهان، ضرورت تمرکز بر راه حل سیاسی در قبال بحران های منطقه به بحث و تبادل نظر پرداختند.
انتهای پیام/