خواص آنتی اکسیدان لواشک- اخبار بازار تسنیم
لواشک محصولی برگرفته از یک، دو یا چند میوه است. این محصولات، به شکل خانگی نیز تهیه میشوند که به طور معمول، از میوه های کاملا طبیعی و سالم درست می کنند.

اما برخی از شرکتهای تولیدکننده این خوراکی پرطرفدار نیز در این حوزه با بهداشت کامل دست به تولید لواشک بهداشتی، لواشک استیکی، لواشک خانواده و ...
زدهاند.
این خوراکی خوشمزه، دارای خواص زیادی است که موجب شده، پزشکان آن را توصیه کنند.
یکی از خواص منحصر به فرد یا شاید جالب این محصول، خواص آنتی اکسیدانی آن است.
بنابراین، با خوردن یک تیکه از این ترشکها میتوانید سلامت بدن خود را حفظ کنید و کمتر دچار بیماری شوید.
خاصیت آنتی اکسیدانی این محصول به دلیل مواد تشکیلدهنده آن است.
خواص انواع لواشک
این خوراکی، خواص و فواید بسیار زیادی برای سلامتی انسان دارد.
البته ناگفته نماند بسته به نوع آن، خواصش نیز تغییر میکند.
خاصیت آنتی اکسیدانی این محصول شاید کمی عجیب به نظر برسد اما کاملا واقعیت دارد و بسیاری از متخصصین تغذیه در اینباره مقالات زیادی نوشتهاند.
به همین دلیل، میتوان گفت با دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی این خوراکی خوشمزه میتوانید از وقوع بسیاری از بیماریها جلوگیری کنید.
به عنوان مثال، به جلوگیری از سرطان کمک بسیار زیادی میکند و این تنها به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن است.
خواص این مواد مغذی و ویتامینهای آن، وابسته به نوع میوهای است که از آن تهیه میشود.
به عنوان مثال لواشک زرشک میتواند موجب درمان تب شود و از دیگر خواص آن میتوان به مواردی مانند کنترل فشارخون، تسکین دردهای مفصلی و روماتیسمی و کنترل ضربان قلب اشاره کرد.
رفع یبوست حتی یبوست بارداری
یکی از خواص این خوراکی خوشمزه، بهبود هضم مواد غذایی است.
در واقع با خوردن روزانه یک تیکه از لواشک پذیرایی ترش طعم راناس میتوانید دستگاه گوارش خود را تقویت کنید.
خوردن این خوراکی ملس حتی از یبوست بارداری نیز جلوگیری میکند.
یکی از طعمهای پرطرفدار که دارای خاصیت ضد باکتری و ضد ویروسی نیز هست و کار دستگاه گوارش در بدن را تنظیم میکند، آلو است.
در واقع این مدل علاوه بر رفع یبوست، از ابتلا به آن نیز جلوگیری میکند.
مفید برای سنگ کلیه
شاید کمی عجیب به نظر برسد اما خوردن این خوراکی، برای افرادی که سابقه سنگ کلیه دارند نیز مفید است.
همانطور که میدانید لیمو حاوی خواص اسیدی و ضدعفونیکننده قوی است.
بنابراین، با خوردن یک تیکه لواشک صادراتی لیمو میتوانید به از بین رفتن سنگ کلیه یا جلوگیری از آن کمک کنید.
رفع عفونت مجاری ادرار
مسلما با توجه به اینکه خوردن این ترشکها، موجب از بین رفتن سنگ کلیه میشود، میتواند برای رفع عفونت مجاری ادراری نیز مفید و موثر واقع شود.
به خصوص زغال اخته در بیان انواع آن موثرتر خواهد بود.
مفید برای سلامت کبد
شاید کمی عجیب به نظر برسد، اما خوردن این ماده غذایی خوشمزه و ترش به سلامت کبد و همچنین رفع بیماریهای کبدی نیز کمک میکند.
پس خوردن آن در روز به شدت توصیه میشود.
بهبود مشکلات پوستی و مفید برای پوست
در لواشکها، مقدار بسیار زیادی فیبر وجود دارد.
به همین دلیل، با خوردن آن سموم بدن خارج میشوند.
این دفع سموم روی پوست شما نیز تاثیرات شگرف و مثبتی میگذارد و پس مدتی متوجه بهبود سلامت پوست خود میشوید.
همچنین همانطور که پایه اصلی ساخت این خوراکیها، میوه است و میوه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالاست، با از بین رادیکالهای آزاد از پیری زودرس و بروز چین و چروکی پوستی نیز جلوگیری میکند.
ویتامین ها و مواد مغذی فراوان
همانطور که در بالاتر اشاره شد، لواشکها حاوی ویتامینهای A و B و سرشار از مواد مغذی دیگر مانند فیبر، مواد معدنی، فسفر، کلسیم و آهن هستند.
بنابراین، با خوردن این خوراکی بسیار خوشمزه انواع و اقسام ویتامینها به بدون میرسد که باعث بهبود سلامت بدن و همچنین رفع خستگی روزانه میشود.
اگر دائم در طی روز خسته هستید یا همیشه احساس خوابآلودگی دارید، بهترین گزینه خوردن یک تیکه کوچک از این خوراکی ترش، ملس و شیرین است.
پاکسازی بدن از سموم
با وجود خاصیت آنتی اکسیدانی و فیبر بالا، روند هضم غذا بهبود بخشیده میشود.
به همین منظور دستگاه گوارش پس از خوردن لواشک به طور کامل از سموم پاکسازی میشود.
با دفع این سموم بسیاری از مشکلات فرد نیز حل خواهد شد.
بنابراین اگر تمایلی به خوردن میوه در طی روز ندارید، حداقل از محصولات ترش طعم راناس استفاده کنید.
خاصیت ضدسرطانی
همانطور در بالاتر بیان شد، این خوراکی خوشمزه و پرطرفدار از میوههای تازه و طبیعی تهیه شده به همین دلیل دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی است.
آنتی اکسیدانها باعث از بین رفتن رادیکالهای آزاد و نوسازی سلولهای تخریب شده میشود و خاصیت ضد سرطانی دارند.
چندین سوال پر تکرار که باید به آنها توجه کنید
آیا لواشک برای گلودرد ضرر دارد؟
احتمالا در بسیاری از مقالات تا به امروز مطالعه کردید که این خوراکیها برای گلو درد یا سرما خوردگی مضر است.
به همین منظور با وجود خواص زیاد این ماده غذایی، در دوران سرمایهخوردگی آن را مصرف نمیکنید.
اما آیا همه این حواشی واقعیت دارد و از نظر علمی ثابت شده است؟
در پاسخ به این سوال باید اینگونه جواب داد که در هنگام سرماخوردگی بهتر است فرد بیمار از خوردن غذاهایی که سرکه یا نمک دارد، پرهیز کند.
این موضوع در مورد ترشیجات نیز صدق میکند.
چرا که میزان اسیدیته این مواد غذایی به نسبت سایر مواد بیشتر است و امکان دارد التهاب گلوی شما را بیشتر کند.
ویژگیهای فیزیکی یک لواشک خوب و سالم که باید آن را بشناسید
رنگ طبیعی میوههای به کار رفته شده در آن
بو و مزه طبیعی.
ترشیدگی، سوختگی و کپکزدگی دیده نشود.
در انواع دستساز یا صنعتی بیرونی تکههای میوه، برگ، خاک، شن، کاه، هسته یا دانه وجود نداشته باشد.
شکل و ظاهر یکدست.
ضخامت ورقهها باید یکنواخت باشد از یک میلیمتر کمتر و از 5 میلیمتر بیشتر نباشد.
در پایان
لواشک یک ماده غذایی پر خاصیت است.
این خوراکی خوشمزه با دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا توانسته برای درمان بسیاری از بیماریها مفید باشد.
بنابراین، جهت بهبود سلامت پوست و بدن خوردن آن در طی روز به مقدار متعادل توصیه میشود.
"این مطلب تبلیغاتی است"