ضرورت تلاش مضاعف برای ارتقای زیرساخت های ارتباطاتی کردستان
سنندج- استاندار کردستان بر ضرورت تلاش مضاعف وکار جهادی در جهت ارتقای زیرساختهای ارتباطی در سطح استان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا عصر دوشنبه در جلسه شورای اطلاع رسانی و فنآوری اطلاعات استان کردستان اظهار کرد: زیرساختهای ارتباطی کردستان در مقایسه با بیشتر استانهای کشور ضعیف است و لازم است با تمرکز بر این حوزه شاخصها را بهبود و کمکاریها را جبران کنیم.
وی افزود: زیرساختهای ارتباطاتی استان باید متناسب با توانمندیها ارتقای پیدا کند و مدیران نیز همه همت خود را در راستای جذب و هزینه کرد اعتبارات به کار بگیرند.
استاندار کردستان خاطر نشان کرد: منکر وضعیت خاص و توپوگرافی ویژه استان نیستم، اما این ویژگی نباید مانعی بر سر راه انجام کارها و اقدامات برای توسعه زیر ساختهای ارتباطی و مخابراتی باشد.
زارعی کوشا افزود: رفع محرومیت از استان در بخش فنآوری اطلاعات یک ضرورت و ابزاری اصلی در ایجاد اشتغال و ایجاد بازار فروش کالا و خدمات محسوب میشود.