سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیستان و بلوچستان بهترین نمره کیفیت نان را کسب کرد- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 19 دی 1401 - 12:25
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان از رتبه برتر نان استان در سطح کشور خبر داد.
بلوچستان،سيستان،استان،نان،كيفيت،كسب،تافتون،لواش،بربري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان؛ سرگزی گفت: استان سیستان و بلوچستان ضمن کسب بهترین نمره کیفیت در انواع نان‌های لواش، تافتون، بربری و سنگک، عنوان بالاترین درجه کیفی این حوزه (خیلی خوب) را نیز به خود اختصاص داده است.
مدیرکل غله استان سیستان و بلوچستان افزود: برنامه ریزی برای ارتقای کیفیت نان از ماهاست که با تشکیل اکیپ‌های منظم نظارت و بازرسی، آموزش و آگاهی دادن نانوایان و تأمین گندم مناسب برای اختلاط با سایر گندم‌ها و به تبع آن استحصال آرد مناسب شروع گردیده و هم اکنون نتیجه مطلوب مدنظر حاصل شده است.
وی گفت: نان‌های تولیدی استان سیستان و بلوچستان در طول سال رتبه برتر را به لحاظ کیفیت در کشور کسب کرده است.
بر این اساس نان لواش سیستان و بلوچستان امتیاز 96، تافتون 95/6، نان بربری 98 و سنگک امتیاز 96/6 کسب و در مجموع در 2 بخش لواش و سنگک رتبه اول کشوری و در بخش نان بربری و تافتون پس از استان زنجان در رتبه دوم کشوری در سالجاری را کسب نموده است.
سرگزی گفت: میانگین نمره کشوری کیفیت در نان لواش 96، تافتون 95/6و بربری 98، و سنگگ 96/6 لحاظ می‌شود که میانگین امتیاز تمامی نان‌های تولیدی استان سیستان و بلوچستان در آبان سالجاری نمره 96/55 کسب کرده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بازرسی از واحد‌های نانوایی و کارخانجات آرد استان به طور مستمر صورت می‌گیرد، تصریح کرد: طرح بازرسی یک ماهه را به منظور تشدید بازرسی‌ها در استان اجرایی نمودیم که بر این اساس روزانه از واحد‌های نانوایی و کارخانجات آرد در دو شیفت روزانه مورد پایش و کنترل قرار خواهند گرفت.
وی برگزاری دوره‌های آموزشی، نیروی انسانی ماهر، ماده اولیه به کار رفته در پخت نان، عدم استفاده از افزودنی‌های غیر مجاز و افزایش نظارت‌ها را از متغیر‌های اصلی در کیفیت نان استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد.
انتهای پیام/