خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فتح الله زاده صحبت های کریمی را تکذیب کرد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 19 دی 1401 - 06:44
مدیرعامل استقلال بر خلاف ادعای عضو هیات مدیره این باشگاه از سفرش به دوبی و مشکلات مالی آبی پوشان خبر داد.
بازي،تراكتور،مشكلات،مديره،باشگاه،استقلال

علی فتح‌الله‌زاده بعد از جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جلسه ما قبل از بازی با تراکتور هماهنگ شده بود و جلسه معمولی هیات مدیره بوده است.
چند مصوبه هم داشتیم.
همه متحد هستیم تا بازی پنجشنبه با تراکتور را با موفقیت طی کنیم.
بازی مهمی با تراکتور داریم و بازیکنان قول دادند که جبران کنند.
یک بازی برای ما ملاک نیست.
وی در مورد مشکلات مالی گفت: مشکلات هست
فتح الله زاده در مورد دلیل سفر به امارات گفت: مشکلی درخصوص پین هست که کارش را درست کنم.
مشکلی هم در مورد قائدی با الاهلی داریم که می‌خواهم آن را حل کنم.
بعد از بازی با تراکتور تبریز به امارات خواهیم رفت.
مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد اینکه از روزی که آمدید باشگاه مشکلات مالی زیادی داشت چقدر از این مشکلات حل شده و بحث‌های محبی و استراماچونی چطور شد، گفت: محبی قبل از آمدن من کارهایش انجام شده بود، ولی زمانی که آمدم دوباره پول را فرستادم که ۹۰ هزاردلار آن برگشت خورده بود.
وی در مورد اختلافش با ساپینتو گفت: اتفاقی نیفتاده که اختلاف داشته باشیم.
اختلاف‌های ما در کار‌های زیرساختی است.
کمپ را می‌بینید که چقدر خوب شده که می‌گویند این کمپ را ول نمی‌کنند و می‌گویند تمرین را همیشه همین جا برگزار کنیم، اما مشکلاتی داریم که باید حل کنیم.
این درحالی است که کریمی عضو هیات مدیره استقلال سفر فتح الله زاده به دوبی را تکذیب کرده بود.