آبرو ریزی در جام کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس
باشگاه خبرنگاران
|
ورزشی
|
یکشنبه، 18 دی 1401 - 18:22
در جریان دیدار تیمهای فوتبال عراق و عمان در رقابتهای جام کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس روی سکوها میان مسئولان کشورهای عربی درگیری فیزیکی رخ داد.

الشمری وزیر کشور عراق در مورد درگیری در مراسم افتتاحیه بازیهای کشورهای عربی گفت: این اتفاقات دیگر تکرار نخواهد شد.
عبدالامیر الشمری وزیرکشور عراق در مورد درگیری در جریان دیدار افتتاحیه بازیهای کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس گفت: ما ساماندهی لازم را برای حضور و افزایش نیروهای امنیتی در ورزشگاه انجام داده ایم و دیگر شاهد این اتفاقات نخواهیم بود.
وی گفت: محمد الشیعه السودانی نخست وزیر کشور عراق دستور پیگیری این اتفاق را صادر کرد و تمامی مشکلات در این زمینه حل شده است و دیگر شاهد این درگیریها نخواهیم بود.
عدنان الدرجل رئیس فدراسیون فوتبال عراق نیز در اینباره گفته است: ما با استاندار بصره در مورد درگیری رخ داده در بخش مهمانان ویژه دیدار تیمهای فوتبال عراق و عمان جلسه داشتیم و امیدواریم این اتفاقات دیگر تکرار نشود.