خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامانه بارشی وارد خوزستان می‌شود

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | یکشنبه، 18 دی 1401 - 13:29
اهواز- مدیرکل هواشناسی خوزستان از ورود سامانه جدید بارشی به استان از فردا خبر داد.
استان،روز،زاري،رگبار،رعد،سبزه

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: تا اواسط وقت فردا پدیده غالب در بیشتر مناطق استان مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی خواهد بود که سبب کاهش دید افقی بویژه در جاده‌های مواصلاتی استان خواهد شد.
مدیرکل هواشناسی خوزستان عنوان کرد: در این ایام به علت پایداری هوا افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای پرجمعیت و صنعتی استان پیش بینی می‌شود.
وی اظهار کرد: سامانه بارشی از اواسط روز دوشنبه تا اواخر روز سه شنبه سبب رگبار و رعد و برق، وزش بادهای متوسط گاهی تندبادهای لحظه‌ای بویژه در مناطق غربی، جنوبی و شرقی استان خواهد شد و شمال خلیج فارس نیز مواج همراه با رگبار و رعد و برق پیش بینی می‌شود.
سبزه زاری تصریح کرد: در شبانه روز گذشته گتوند با ۱۸.۴ و ایذه با منفی ۰.۸ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط در خوزستان گزارش شده‌اند و در همین مدت نیز حداکثر دمای اهواز به ۱۸.۲ و حداقل به ۶ درجه سانتیگراد رسیده است.