خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دام‌های سبک و سنگین کرمانشاه در مقابل تب برفکی واکسینه می‌شوند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 18 دی 1401 - 10:39
کرمانشاه- رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: دام‌های سبک و سنگین کرمانشاه در مقابل تب برفکی واکسینه می‌شوند.
تب،برفكي،واكسيناسيون،دامپزشكي،دام،اداره

مجید همتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مرحله دوم مایه کوبی دام‌های سبک و سنگین در مقابل بیماری تب برفکی در استان کرمانشاه آغاز شده است.
وی افزود: پیش بینی می‌شود در این مرحله حدود سه میلیون رأس دام سبک و ۱۰۰ هزار رأس دام سنگین در مقابل بیماری تب برفکی واکسینه شوند.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: در این مرحله دام‌های عشایر هم که به مناطق خارج استان یعنی ایلام، خوزستان و لرستان کوچ کرده اند واکسیناسیون می‌شوند.
همتی با بیان اینکه واکسیناسیون دام‌ها با بهره گیری از توان بخش خصوصی و دولتی و به صورت رایگان تا پایان اسفند ادامه دارد، خاطر نشان کرد: تب برفکی نوعی بیماری عفونی واگیر دار است که تب، ریزش ترشحات از چشم و بینی، زخم دهان و لنگش از نشانه‌های آن است.
وی از دامداران خواست برای انجام واکسیناسیون همکاری لازم را با گروه‌های دامپزشکی داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه علائم در دام با سامانه تلفنی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی تماس بگیرند.‌