سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تامین پزشک متخصص مورد نیاز برای شهرستان ازنا

مهر | استان‌ها | جمعه، 16 دی 1401 - 21:12
ازنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از اختصاص شش پزشک متخصص برای شهرستان ازنا طی امسال خبر داد.
ازنا،عمل،بيمارستان

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز جمعه در بازدید از بیمارستان و مراکز درمانی شهرستان ازنا، اظهار داشت: مهم‌ترین مسئله‌ای که الان بیمارستان ازنا دارد این بوده که چهار اتفاق عمل دارد که سال‌ها است بدون استفاده مانده اند.
وی با بیان اینکه این اتاق‌های عمل پیشرفت ۸۰ درصدی دارند، عنوان کرد: ۷۰ درصد از تجهیزات این اتاق‌های عمل نیز آماده شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بیان داشت: امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم از ظرفیت این اتاق‌های عمل و همچنین تجهیزات آنها استفاده کنیم تا مردم ازنا بتوانند از این بیمارستان استفاده بیشتری ببرند.
دلفان، افزود: همچنین اختصاص شش پزشک متخصص جدید نیز برای شهرستان ازنا طی امسال در نظر گرفته شده، همچنین دو پزشک متخصص دیگر نیز به صورت مشترک در ازنا و الیگودرز مشغول به کار می‌شوند.