خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکریم تولیت آستان قدس رضوی از مادران شهدای دفاع مقدس + تصاویر- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 16 دی 1401 - 14:56
تولیت آستان قدس رضوی در منزل خانواده شهیدان «انگیزه» و «عدالتی خدابنده» که هر یک سه شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرد ه اند، حضور یافت و با خانواده این شهدای دوران دفاع مقدس دیدار کرد.
شهيدان،تربيت،شهدا،معظم،خانواده،حضرت،البنين،خدابنده،مروي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی به مناسبت وفات حضرت ام البنین(س) و روز تکریم مادران و همسران شهیدان، در منازل شهیدان «مهدی، حسن و صادق انگیزه» و «حسین، ابوالفضل و مهدی عدالتی خدابنده» حضور یافت و با خانواده این شهدای معظم دیدار و گفت‌وگو کرد.
تولیت آستان قدس رضوی در این دیدارها نقش والدین شهدا را در تربیت صحیح شهیدان بسیار مهم دانست و با بیان اینکه همه مدیون خون پاک شهیدان و صبر خانواده معظم شهدا هستیم، ابراز کرد: فرزند صالح محصول تربیت صحیح والدین است و در امر تربیت فرزندان مادر نقشی بسیار مهم‌ و اثر گذار دارد.
وی با اشاره به نقش مؤثر مادر در تربیت حضرت ابوالفضل العباس(ع)، عنوان کرد: حضرت قمر بنی هاشم(ع) تحت تربیت مادری همچون حضرت ام البنین(س) پرورش یافت؛ شهیدان معظم نیز در پرتوی تربیت مادرانی دلسوخته و پیرو حقیقی اسلام تربیت یافته‌اند.
مروی خانواده معظم شهدا را اسوه صبر و استقامت در راه اسلام دانست و عنوان کرد: خانواده های معظم شهدا، سرمایه ارزشمند و معنوی ایران اسلامی هستند، خوشا به حال شهیدان و خانواده شهدا که در آزمون الهی پیروز و سربلند بیرون آمده‌اند.
گفتنی است، در این دیدارهای جداگانه خانواده شهیدان «انگیزه» و «عدالتی خدابنده» به بیان خاطره حضور چند سال گذشته رهبر معظم انقلاب در منزل خود، نحوه اعزام شهدا و بیان احوالاتی از روحیه مؤمنانه و صالحانه فرزندان شهید خود پرداختند.
انتهای پیام/282/.