خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسکان اضطراری ۱۰۰ نفر از شهروندان متاثر از آبگرفتگی و کولاک

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 15 دی 1401 - 23:13
مهدی ولی پور از امدادرسانی به بیش از ۸۴۰ نفر و اسکان اضطراری ۱۰۰ نفر در سوانح جوی کشور خبر داد.
جوي،عمليات،نفر،زمان،امدادرساني،پور

رئیس سازمان امداد و نجات:
مهدی، ولی پور با اشاره به انجام عملیات جوی (آبگرفتگی و کولاک) در شبانه روز گذشته گفت: در این مدت زمان، ۲۰ استان کشور متاثر از شرایط جوی بود که ۹ استان کشور شامل اصفهان، آذربایجان شرقی و غربی، بوشهر، البرز، خوزستان، زنجان، کردستان، کهگیلویه‌وبویراحمد نیاز به خدمات امدادی پیدا کردند.
وی افزود: در این مدت زمان امدادرسانی به ۳۰ شهرستان، شامل ۳۴ منطقه، ۲۸ محور، ۳ شهر و ۳ روستا در قالب چندین مورد عملیات جوی، انجام شد.
ولی پور با اشاره به این که به ۸۴۰ نفر امدادرسانی شد، ادامه داد: با کمک امدادگران جمعیت هلال‌احمر، ۱۰۰ نفر اسکان اضطراری پیدا کردند و ۱ نفر نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.
به گفته این مقام مسئول در هلال احمر، ۲۵۵ دستگاه خودرو از برف رهاسازی شدند و از ۱۱ واحد مسکونی نیز آب تخلیه شد.
گفتنی است، ۴۸ تیم عملیاتی شامل ۱۸۰ امدادگر در این مدت زمان و در عملیات جوی شرکت کردند.