نماینده ولیفقیه در استان کرمانشاه: تمام مردم اگر زکات پرداخت کنند برای خدمت به فقرا کافی است
نماینده ولیفقیه در استان کرمانشاه گفت: تمام مردم اگر وجوهات شرعی و زکات خود را پرداخت کنند، برای خدمت به افراد کم بضاعت و فقیر جامعه کفایت میکند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، آیتالله مصطفی علما در جلسه شورای زکات، با اشاره به اینکه از بهترین جلسات تصمیمگیری برای ضعفاست، اظهار داشت: سروساماندهی به زکات، از برکت جمهوری اسلامی است، زیرا زکات و وجوهات شرعی برای کمک به فقرا جامعه استفاده میشود.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه عنوان کرد: کشور باید اداره شود و مردم باید در مضیقه نباشند و یکی از راههای کمک به مردم کم درآمد، پرداخت زکات فطریه و وجوهات شرعی است.
علما با اشاره به اینکه قرآن کریم زکات و نماز را کنار یکدیگر قرار داده است، بیان کرد: افطاری دادن به نیازمندان مزایای زیادی دارد که هم در قرآن به آن سفارش شده است هم امامان معصوم(ع) بسیار آن را امر پسندیدهای خوانده و همه را به این امر خیر دعوت کردهاند.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با بیان اینکه کمک به فقرا و افراد کم درآمد بسیار ارزشمند است، عنوان کرد: افطاری دادن در ماه رمضان در واقع تمرینی است برای کمک به فقرا که اگر این امر پسندیده به سنتی همیشگی تبدیل شود میتواند اثرات بسیار مثبتی بر جامعه بگذارد.
علما با اشاره به اینکه دولت و ملت باید با همیاری و همدلی بیشتری به ضعفا خدماترسانی کنند، عنوان کرد: یکی از دغدغههایی که امام علی(ع) در حکومت چهار سال و نه ماهی خود داشت، کمک و توجه به ضعفا و فقرا بود.
وی با اشاره به اینکه حق فقرا با مسئولیت پذیری، باید گرفته شود، بیان کرد: تأسیس کمیته امداد به فرمان حضرت امام خمینی(ره) یکی از برکات و دستآوردهای انقلاب اسلامی است که با هدف خدمت به محرومان و مستمندان جامعه تشکیل شد.
نماینده ولی فقیه استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بالاترین ریاست تصمیم گیری برای حقوق فقراست، عنوان کرد: در روایت داریم که کسانی که به ما رجوع می کنند، فرستاده خداوند هستند و ما باید به فقرا احترام گذاشته و با محبت با آنها برخورد کنیم.
کرمانشاه رتبه نخست اشتغالزایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه در این جلسه گفت: بیشترین کمک به مناطق سیلزده کشور توسط مردم کرمانشاه انجام شده است.
حسین خدرویسی به آخرین وضعیت مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) اشاره کرد و اظهار داشت: به لحاظ شرایط کشور و استان کرمانشاه، هر ماه به تعداد مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) افزوده میشود و در آخرین آمار 88 هزار و 700 خانوار با جمعیت 200 هزار نفر تحت پوشش هستند.
وی با بیان اینکه بیش از 45 هزار نفر زن سرپرست خانوار در استان کرمانشاه وجود دارد، بیان کرد: اگر زنان سرپرست خانواده که دارای منابع مالی و مهریه هستند را حساب کنیم آمار زنان سرپرست خانوار در استان کرمانشاه نگران کننده میشود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه هر ماه 26 میلیارد تومان مستمری به مددجویان کمیته امداد پرداخت میشود، عنوان کرد: پرداخت هزینه بهداشت، درمان و آموزش هزینه مددجویان در ماه را به 36 میلیارد تومان میرساند که توسط منابع دولتی، کمیته امداد و برخی مواقع آستان قدس رضوی پرداخت میشود.
خدرویسی با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته، تنها سازمانی که بودجه آن توسط دولت تخصیص خورده کمیته امداد بوده است، بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) در سال گذشته، 120 میلیارد تومان اشتغال برای 5 هزار و 30 نفر از مددجویان هزینه کرده و رتبه نخست ایجاد اشتغال را در کشور به خود اختصاص داده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه مردم کرمانشاه بیشترین کمک را به مناطق سیلزده کشور داشته است، عنوان کرد: استان کرمانشاه رتبه 9 کشوری را در جشن نیکوکاری به خود اختصاص داده و این نشان از سخاوت همشهریان کرمانشاهی دارد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته استان کرمانشاه رتبه نخست کشور را در حوزه زکات به خود اختصاص داده است، عنوان کرد: سال گذشته برنامه 9 میلیارد و 400 میلیون تومان در شورای زکات کشوری به کرمانشاه داده شد که با افزایش 180 درصدی کمیته امداد در جمعآوری زکات، عملکرد 15 میلیارد و 400 میلیون تومان داشته است.
وی خاطرنشان کرد: کمکهای نقدی و کالاهای مردمی در نیمه ماه مبارک رمضان 1 میلیارد و 900 میلیون تومان برای اطعام فقرا و ایتام استان کرمانشاه بوده است که عملکرد قابل قبولی را نشان میدهد.
خدرویسی با اشاره به اینکه یک ریال از مبالغ جمعآوری زکات به کمیته داده نمیشود، بیان کرد: مبالغ جمعآوری شده زکات در روستاها و شهرستانهای همان محل هزینه میشود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: بیش از 60 درصد زکات جمع آوری شده سال گذشته صرف نیازهای ضروری فقرا شده و کمتر از 40 درصد در پروژههای عامالمنفعه هزینه شده است.
خدرویسی با بیان اینکه خیریهها و موسسات در صورت مجوز از دبیرخانه شورای استان، اجازه جمعآوری زکات را دارند، عنوان کرد: کمیته امداد کار جمعآوری زکات را در مصلی نماز جمعه استان انجام میدهد که 50 درصد مبالغ جمع آوری شده برای مددجویان بهزیستی و 50 درصد برای مددجویان کمیته امداد خواهد بود.
انتهای پیام / ز