خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایدن بررسی ارائه خودروهای «بردلی» به اوکراین را تایید کرد

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 15 دی 1401 - 04:01
رئیس جمهور آمریکا از تایید بررسی ارائه خودروهای زرهی «بردلی» به اوکراین در بحبوحه جنگ با روسیه خبر داد.
روسيه،اوكراين،بردلي،زرهي،تحويل،خودروهاي،ارتش،عمليات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، رئیس جمهور آمریکا از تایید بررسی ارائه خودروهای زرهی «بردلی» به اوکراین در بحبوحه جنگ با روسیه خبر داد.
بر اساس این گزارش، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا تایید کرد که واشنگتن در حال بررسی تحویل خودروهای زرهی «بردلی» به اوکراین است.
بایدن در پاسخ به این سوال که آیا تحویل خودروهای زرهی بردلی در دستور کار واشنگتن قرار دارد یا خیر؟
گفت: بله
این در حالی است که امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه هم در گفتگو با ولادیمیر زلنسکی همتای اوکراینی خود از قصد پاریس برای تحویل زره پوش‌های AMX-10 RC به کی یف در چارچوب حمایت نظامی غرب از اوکراین خبر داد.
لازم به ذکر است که ارتش روسیه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) «عملیات نظامی ویژه» خود را در شرق اوکراین آغاز کرد؛ مقامات ارشد دولت روسیه می‌گویند این عملیات در پاسخ به درخواست سران جمهوری‌های خودمختار دونتسک و لوهانسک برای حفاظت از آنها در برابر نیروهای اوکراینی آغاز شده است.
به نوشته اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفته است که هدف از این عملیات «حمایت از مردمی است که بیش از هشت سال تحت نسل‌کشی و آزار و اذیت رژیم کی‌یف قرار داشتند».
آمریکا و کشورهای غربی برای مقابله با پیشروی ارتش روسیه، ضمن ارسال انواع تسلیحات پیشرفته به ارتش اوکراین، تاکنون تحریم‌های زیادی علیه روسیه اعمال کرده‌اند.
از سوی دیگر «سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه نیز گفته است هر گونه محموله و کاروانِ حامل تسلیحات نظامی برای اوکراین، هدفی مشروع برای نیروهای روسیه است.