خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطع اینترنت در روز کنکور هنوز به تصویب نرسیده است

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 14 دی 1401 - 17:22
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره خبر قطع اینترنت در روز کنکور گفت: این درخواست در حال بررسی و هنوز چیزی مصوب نشده است.
اينترنت،طبقاتي،كنكور،اسم،ارتباطات

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره خبر قطع اینترنت در روز کنکور، گفت: سازمان سنجش درخواست داده از آن جایی که ابزار و ادواتی پیدا شده اند که با اتصال به اینترنت می‌توان از آن‌ها در جلسات کنکور استفاده و تقلب کرد، برای حفظ حقوق شرکت‌کنندگان در کنکور اینترنت در زمان برگزاری کنکور قطع شود.
بیشتر بخوانید
وی افزود: این درخواست در حال بررسی و هنوز چیزی مصوب نشده است.
من تصمیم‌گیر نیستم و شورای امنیت کشور باید تصمیم بگیرد.
چیزی به اسم اینترنت طبقاتی نداریم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره آخرین روند توسعه و پیشرفت پروژه فیبرنوری گفت: پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها طبق روال جلو می‌رود.
بیش از دو میلیون پوشش ایجاد شده است و از رسانه ملی می‌خواهیم شیرینی این سرعت بالا در شهر‌های مختلف را به مردم بگوید و تبلیغ کنید.
در حال حاضر از این دو میلیون ظرفیت، فقط ۳۰۰ هزار ظرفیت در حال استفاده است.
وی درباره اینترنت طبقاتی در کشور گفت: ما چیزی به اسم اینترنت طبقاتی نداریم، برای ما همه مردم خاص هستند.
بر اساس مصوبه‌ای که از سال‌ها پیش بوده برای برخی متخصصان مثل فریلنسر‌ها و آزادکار‌ها دسترسی وسیع‌تر دارند، اما چیزی به اسم اینترنت طبقاتی نداریم.