خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حریق یک واحد مسکونی در میبد جان دختر ۴ ساله را گرفت

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 14 دی 1401 - 16:45
یزد- آتش‌سوزی در یک واحد مسکونی در میبد یزد، دختر چهار ساله‌ را به کام مرگ کشاند.
كودك،سوختگي،يزد،بيمارستان،آتش،نجات

به گزارش خبرگزاری مهر، این حادثه در یک واحد مسکونی در شهرک شهدای میبد یزد رخ داد و دختر چهارساله ای که در این منزل به سر می برد را در بر گرفت و این کودک، جان باخت.
جوان ۳۸ ساله ای که از همسایگان آنها بوده با مشاهده شعله ور شدن آتش در منزل همسایه خود به آنجا مراجعه و برای نجات کودک گرفتار در آتش، وارد خانه می شود.
متاسفانه تلاش های جلال خسنفری جوان فداکاری که برای نجات این کودک به آتش زده بود بی نتیجه ماند و خود نیز دچار سوختگی شدید و به بیمارستان سوانح سوختگی یزد منتقل شد.
وقتی نیروهای آتش نشانی و اورژانس به محل اعزام می شوند این کودک چهار ساله که دچار سوختگی مجاری تنفسی شده بود را به مراکز درمانی منتقل می کنند اما او فوت می کند و ناجی ۳۸ ساله را نیز به بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد و سپس به بیمارستان شهدای محراب یزد منتقل می کنند.
مسئول روابط عمومی اورژانس یزد گفت: تلاش های کادر درمان بیمارستان برای نجات ناجی کودک چهار ساله ادامه دارد.
سیدحسین طباطبایی افزود: سوختگی آقای خسنفری ۹۸ درصد است و حال عمومی وی اصلاً خوب و مساعد نیست.