خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تخم مرغ ۲۰ درصد کمتر از نرخ مصوب عرضه می شود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 14 دی 1401 - 16:24
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران‌میهن گفت: هم اکنون هرکیلو تخم مرغ ۱۵ تا ۲۰ درصد کمتر از نرخ مصوب عرضه می شود.
تخم،مرغ،مصوب،محدوديت،صادرات

آقای حمیدرضا کاشانی گفت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۳۵ هزارتومان است که ۱۵ تا ۲۰ درصد کمتر از نزخ مصوب عرضه می شود.
او قیمت مصوب فروش هر کیلو تخم مرغ برای مصرف کننده را ۴۷ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به ممنوعیت فروش شانه ای تخم مرغ، عرضه هرکیلو تخم مرغ فله بالاتر از این رقم‌گرانفروشی است.
کاشانی تولید روزانه تخم مرغ ۳ هزار و ۳۰۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰ تن اعلام کرد و گفت: با توجه به نیاز بازار داخل، ماهانه ۶ تا ۷ هزارتن تخم مرغ تولیدی مازاد بر نیاز کشور است.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن ادامه داد: با محدودیت هایی که دفتر توسعه صادرات وزارتخانه گذاشته، متاسفانه صادرات با ممنوعیت تفاوتی ندارد و همواره این محدودیت های غیرشفاف مورد اعتراض تولیدکنندگان قرارگرفته است.
او گفت: بنابرآمار مرغداران از ۲۶ آذر تاکنون به سبب عرضه کمتر از نرخ مصوب حدود ۲۵۰ میلیارد تومان ناشی از دخالت و محدودیت های دفتر توسعه صادرات در بازار متضرر شدند.