خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادای احترام به شهدای ارامنه در اصفهان + تصاویر- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 14 دی 1401 - 13:23
مراسم آیین ادای احترام به شهدای ارامنه به مناسبت سال جدید میلادی در اصفهان برگزار شد.
اصفهان،اديان،زندگي،ارامنه،الگويي،توحيد،شهداي،روحانيون،خدا،مراسم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، پیش از ظهر امروز مراسم آیین ادای احترام به شهدای ارامنه به مناسبت سال جدید میلادی به حضور نمایندگان ادیان شامل جمعی از روحانیون اصفهان و مدیران مراکز حوزوی به عنوان نماینده مسلمانان، کشیش‌ها و اعضای شورای خلیفه‌گری ارامنه اصفهان و جنوب ایران، نمایندگان انجمن کلیمیان اصفهان و نمایندگان انجمن زرنشتیان اصفهان برگزار شد.
اصفهان الگویی برای همه دنیا
حجت‌الاسلام عبدالرسول احمدیان، رئیس دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم در اصفهان در این آیین در خصوص اشتراک‌های فرهنگی ادیان اظهار داشت: اصفهان همیشه مهد تمدن و گفت‌وگوی بین ادیان و زندگی مسالمت‌آمیز پیروان ادیان مختلف بوده است.
وی ادامه داد: به ویژه در ادیان ابراهیمی و پیروان خداوند واحد، اشتراکات سرزمینی، ادیانی و دینی بین مردم اصفهان وجود داشته و باعث شده که این مردم در کنار هم یک زندگی مسالمت‌آمیزی داشته باشند و سبب دفاع از تمامیت ارضی و ارتقای فضائل اخلاقی شده است.
رئیس دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم در اصفهان گفت: این اشتراکات باعث شده که ما همچنان در طول سالیان متمادی زندگی آرامی را داشته باشیم و الگویی برای همه دنیا باشیم.
اصفهان پرچم‌دار زندگی مسالمت‌آمیز
کشیش وارتان آقابابایی از روحانیون جلفای اصفهان نیز در این مراسم با بیان اینکه امروز روز تجلیل از شهدای ارامنه است، اظهار داشت: ارامنه در سال، سه روز از شهدای خود تجلیل می‌کنند و سعی بر این است که این برنامه در اولین روز سال میلادی، 22 بهمن و 31 شهریور با برادران مسلمان برگزار شود.
وی با بیان اینکه این مراسم همبستگی بین ادیان را نشان می‌دهد، ادامه داد: اصفهان الگویی برای همه جامعه ایران بوده و همیشه پرچم‌دار همبستگی و زندگی مسالمت‌آمیز بوده است.
ارامنه اصفهان 6 شهید و تعداد زیادی جانباز تقدیم اسلام کرده است.
هدف همه ادیان توحید و خدا پرستی است
بهزاد نیکدین، از روحانیون زرتشتیان استان اصفهان گفت: این شهدا و خانواده های آنها از عزیزترین چیز خود گذشتند تا ما بتوانیم در این سرزمین با این امنیت و استقلال زندگی کنیم.
این گونه برنامه‌ها نشانه وحدت و دوستی است که آرزومی‌کنم دوام داشته باشد.
وی با بیان اینکه این‌گونه برنامه‌ها از نشانه‌های توحید است، ادامه داد: هر دین خدا را با الفاظی می‌نامد ولی هدف یک چیز و توحید و خدا پرستی است.
انتهای پیام/163/.