خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز برداشت سبزی و صیفی از سطح ۲۰ هزار هکتار از مزارع دزفول

مهر | اقتصادی، استان‌ها | چهارشنبه، 14 دی 1401 - 12:44
دزفول- مدیر جهاد کشاورزی دزفول از آغاز برداشت محصولات سبزی و صیفی از سطح ۲۰ هزار هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: برداشت این محصولات تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه دارد.
محصولات،دزفول،كشاورزي،صيفي،سبزي،توليد

بهروز قمرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شهرستان دزفول به عنوان قطب سبزی و صیفی به صورت خارج از فصل و در زمستان در کشور مطرح بوده و سالانه حدود ۲۰ هزار هکتار از اراضی شهرستان به زیرکشت انواع محصولات سبزی و صیفی و محصولات جالیزی به صورت تابستانه و زمستانه می‌رود.
وی افزود: برداشت محصولات سبزی و صیفی دزفول آغاز شده و پیش بینی می‌شود از این سطح موردنظر، سالانه بیش از یک میلیون تن محصول برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول عنوان کرد: با توجه به کیفیت بالای محصولات کشاورزی تولید دزفول، محصولات از ارزش صادراتی بالایی برخوردار هستند و به همین منظور باید زیرساخت‌های صادراتی برای تکمیل زنجیره تولید تا صادرات محصولات کشاورزی تأمین شوند.
قمرزاده یکی دیگر از شاخص‌های محصولات تولید دزفول را سلامت محصولات دانست و افزود: توصیه‌های فنی کارشناسان و مراکز تحقیقاتی همواره موردتوجه کشاورزان بوده است.
قمرزاده بیان کرد: امسال با همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول و مجموعه جهاد کشاورزی سیر آزمایش و تجزیه سموم برخی محصولات کشاورزی برگی به ویژه کاهو انجام و منجر به اخذ گواهی سلامت شد.