خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بی احتیاطی سبب واژگونی و حریق خودرو حامل سوخت قاچاق- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 13 دی 1401 - 20:56
فرمانده انتظامی شهرستان راسک از واژگونی خودرو تویوتا حامل سوخت قاچاق در این شهرستان خبر داد.
حادثه،انتظامي،دامداري،امدادي،حريق،خودروي

سرهنگ محمدرضا خارکوهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: ساعاتی پیش برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر واژگونی و حریق خودروی در بلوار «امام خمینی(ره)» بلافاصله مأموران انتظامی به همراه نیروهای امدادی در صحنه حاضر شدند.
وی افزود: پس از حضور ماموران انتظامی و بررسی حادثه مشخص شد یک دستگاه خودروی تویوتا حامل سوخت غیرمجاز به علت بی‌احتیاطی و سرعت زیاد واژگون و در کنار یک دامداری دچار حریق می‌شود.
فرمانده انتظامی شهرستان راسک اضافه کرد: با امداد به موقع پلیس و عوامل امدادی راننده به همراه سرنشین خودرو در این حادثه جان سالم به در برده و این حادثه خوشبختانه هیچگونه خسارت جانی در بر نداشته و خسارت‌های مالی به دلیل آتش سوزی به دامداری محل حادثه وارد شد.
انتهای پیام/ن