خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدق و اخلاص نماد مکتب شهید سلیمانی است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 13 دی 1401 - 13:22
ایلام-فرمانده سپاه امیر المومنین (ع) استان ایلام گفت: صدق و اخلاص نماد مکتب شهید سلیمانی است.
حاج،قاسم،مجاهدت،مكتب،جمهوري،اسلامي،شاكرمي،ناچارند،سليماني،ايلام

به گزارش خبرنگار مهر، سردار جمال شاکرمی صبح سه شنبه در جمع مردم ایلام به مناسبت سالروز شهادت حاج‌قاسم‌سلیمانی اظهار کرد: صدق و اخلاص نماد مکتب شهید سلیمانی است، حاج قاسم ملی‌ترین شخصیت ایران است، اگر ما امروز در بزرگداشت او دور هم جمع شدیم چون حادثه شهادت حاج قاسم ملی‌ترین و بزرگترین حادثه کشور ما و جهان اسلام در سال‌های اخیر است.
وی تصریح کرد: شهید سلیمانی با رنج مجاهدت در راه آرمان‌ها و برای دست یافتن بر قله‌های ترقی و پیشرفت همه توان خود را گذاشت، حاج قاسم مظهر تلاش و کار خستگی ناپذیر و حضور در کف میدان است.
فرمانده سپاه امیر المومنین (ع) استان ایلام عنوان کرد: آن چیزی که حاج قاسم را به این جایگاه رساند روحیه مردم داری و در کنار مردم بودن در صحنه‌های سخت بود.
وی افزود: همان دشمنی که در حلب و دیرالزور و جاهای دیگر مردمان را مظلومانه به خاک و خون کشاند و جنایت کرد اگر ما در صحنه نباشیم نسبت به جمهوری اسلامی همین کار را خواهد کرد و لذا ما مدیون همه مجاهدت‌ها و از جمله مجاهدت این مرد بزرگ هستیم.
سردار شاکرمی اضافه کرد: از آنجایی که مقام معظم رهبری، حاج قاسم را به عنوان یک مکتب معرفی کردند چون تاثیر مجاهدت او در جهان اسلام و بخش‌هایی از جغرافیای دنیا قابل مشاهده است.
وی گفت: امروز آمریکایی‌ها ناچارند همه توانشان را به صحنه بیاورند چون به لحاظ داخلی سخت در فشارند و با مسائلی چون تورم و گرانی و مسائل اجتماعی روبرو هستند و در حوزه خارجی با قدرت‌های بزرگی همچون روسیه، چین و جمهوری اسلامی مواجه هستند.
وی اضافه کرد: آنها ناچارند تا ۲۰۳۰ اقدامات فراوانی انجام دهند به همین دلیل در کشور ما اغتشاش کردند چون جمهوری اسلامی تحت تاثیر امامین انقلاب و مکتب شهیدان عزیز و حاج قاسم‌ها همه منافع آمریکایی‌ها را به خطر انداخته است.