اعزام ورزشکاران اماس خراسان شمالی به مسابقات قهرمانی کشوری
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 13 دی 1401 - 13:00
بجنورد_ نائب رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضا خراسان شمالی از اعزام ورزشکاران اماس به مسابقات قهرمانی کشوری خبر داد.

فاطمه پیدا در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تیم منتخب در دو رشته پتانک و دارت متشکل از ۳ ورزشکار خانم و ۳ ورزشکار آقا است.
نایب رئیس هیأت ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضا خراسان شمالی گفت: این دوره از مسابقات از تاریخ ۲۰ الی ۲۳ دی ماه در اصفهان برگزار خواهد شد.
وی افزود: سعید علی پور و علیرضا عبداللهپور در رشته پتانک آقایان و زهرا حیدریان و آزاده اسماعیلنیا در رشته پتانک بانوان به این دوره اعزام خواهند شد.
پیدا گفت: در رشته دارت آقایان حسین شکاری و در رشته دارت بانوان سمیه پاکزاد برای حضور در این مسابقات اعزام خواهند شد.
نایب رئیس هیأت ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضا خراسان شمالی ادامه داد: تیم آقایان به سرپرستی اسماعیل شادمهر و تیم بانوان به سرپرستی فاطمه پیدا اداره میشوند.