خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلودگی هوا 80 نفر را در خوزستان بستری کرد؛ مراجعه 602 نفر به مراکز درمانی- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 12 دی 1401 - 19:23
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز از مراجعه 602 نفر به مراکز درمانی تابع این دانشگاه در شبانه روز گذشته در پی آلودگی هوا خبر داد.
اهواز،تنفسي،هوا،آلودگي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، حبیب حی‌بر اظهار داشت: در پی آلودگی هوا، 602 بیمار با مشکلات تنفسی غیرعفونی و قلبی به بخش اورژانس بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سطح خوزستان مراجعه کردند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: از این تعداد بیمار، 80 نفر بستری و 522 نفر به صورت سرپایی درمان شدند.
وی، آلودگی هوا را سبب آسیب‌پذیرتر شدن سیستم تنفسی دانست و تاکید کرد: در زمان آلودگی هوا، ماندن در خانه برای افراد دارای بیماری‌های خاص به ویژه افراد دارای بیماری زمینه‌ای، سالمندان، افراد دارای بیماری‌های تنفسی حاد و کسانی که آسم دارند، ضروری است و در صورت امکان باید از تردد در فضای باز پرهیز کنند.
انتهای پیام/735/