خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معرفی خبرنگار «مهر» به عنوان یکی از ۴ زن پیشروی گردشگری ایران

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 12 دی 1401 - 17:22
فاطیما کریمی خبرنگار مهر در کتابی که به موضوع فعالیت گردشگری زنان در ایران پرداخته به عنوان یکی از چهار زن پیشروی حوزه گردشگری معرفی شد.
گردشگري،زنان،ايران،ايراني،عنوان،خبرنگار،فاطيما

به گزارش خبرنگار مهر، به تازگی دانشگاه کوئیزلند کتابی با عنوان صدای زنان در پژوهش‌های گردشگری منتشر کرده است.
در این کتاب فاطیما کریمی خبرنگار میراث فرهنگی و گردشگری خبرگزاری مهر به عنوان یکی از چهار زن پیشرو و برتر در حوزه گردشگری ایران انتخاب شده است.
در بخشی از این کتاب آمده است: «در سال‌های اخیر، زنان ایرانی نقش‌های مختلفی را در توسعه گردشگری ایفا کرده‌اند، از کار به عنوان راهنمای سفر تا کارآفرین شدن در مناطق روستایی.
زنان در ایران کسب و کارهای کوچک یا متوسط از جمله هدایت گروه‌های گردشگری داخلی و بین المللی، ایجاد و فروش صنایع دستی، آموزش و آموزش گردشگری و مدیریت انواع اقامتگاه‌ها و خدمات مرتبط و غیره را در شهرهای مختلف اداره و مدیریت می‌کنند.
علاوه بر این، تعداد زنان فعال ایرانی در حال افزایش است و آنها بیشتر در پروژه‌های مختلف مرتبط با پایداری و گردشگری، توانمندسازی زنان از طریق گردشگری و حفظ محیط زیست مشارکت می‌کنند.»
در بخش دیگری از آن آمده: «چندین زن موفق ایرانی تجربیات و فعالیت‌های خود را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارند.
بسیاری از آنها همچنان گنجینه پنهان گردشگری ایران هستند.
انتظار داریم گردشگری ایران در آینده تحت تأثیر این زنان پیشرفت کند.
چهار بانوی ایرانی به عنوان پیشروی گردشگری معرفی شده اند که شامل برگزارکننده تور، مدیر اقامتگاه بوم، روزنامه نگار گردشگری و مدرس هستند.» یکی از این افراد فاطیما کریمی خبرنگار گردشگری ایران است.