خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرسپولیس با این ستاره ۵۰ درصد مسیر قهرمانی را رفته!

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 12 دی 1401 - 08:22
فرگوسن سال‌ها پیش در مصاحبه جالبی به تمجید از پیتر اشمایکل دروازه‌بان دانمارکی منچستریونایتد پرداخت.
گل،پنالتي،بازي،پرسپوليس،بيرانوند،گهر،يحيي،تركيب،ديدار،پورعلي

به گزارش مشرق، الکس فرگوسن، سرمربی شهیر و اسکاتلندی منچستر یونایتد در حالی که اریک کانتونا یا روی کین را در ترکیب تیمش داشت، در مصاحبه‌ای جالب عنوان کرد: داشتن دروازه‌بان خوب یعنی طی کردن ۵۰ درصد مسیر قهرمانی!
منچستریونایتد هم با داشتن پیتر اشمایکل ۵۰ درصد مسیر قهرمانی را همیشه طی می‌کند و...
حالا به نظر می‌رسد این تعریف و تمجید به شدت در مورد دروازه‌بان ملی‌پوش پرسپولیس صدق کند.
تیم فوتبال پرسپولیس در هفته چهاردهم لیگ برتر مهمان تیم گل گهر سیرجان بود که در این دیدار موفق شد با ۲ گل به برتری برسد.
دو گل سرخ‌پوشان در این بازی را محمد عمری و سینا اسدبیگی به زیبایی و با شوت‌هایی از راه دور به ثمر رساندند.
این دو بازیکن که معمولا در ترکیب اصلی سرخ‌پوشان قرار ندارند، در این بازی با تصمیم یحیی گل‌محمدی از ابتدا در ترکیب قرار گرفته بودند و به نوعی سورپرایزهای یحیی در این مسابقه کاملا جواب داد و تغییرات این مربی نسبت به دیدارهای قبل باعث پیروزی تیمش شد.
اما شاید نقطه عطف این دیدار دقیقه ۸ بازی بود...
گل‌گهری‌ها با خطای عجیب علی نعمتی و تیزهوشی مرتضی تبریزی صاحب ضربه پنالتی شدند.
امین پورعلی پشت ضربه پنالتی ایستاد اما علیرضا بیرانوند با مهاری دیدنی مانع به ثمر رسیدن اولین گل بازی و گل‌گهر شد.
گلر ملی پوش پرسپولیس این پنالتی را واقعا در خانه حریف گرفت و مهارش اصلا شانسی نبود.
کافی است شما یک بار دیگر صحنه پنالتی خراب‌شده گل گهر را تماشا کنید.
امین پورعلی ضربه‌اش را خوب و محکم نواخت اما جهش سریع و بلند علیرضا بیرانوند مانع گل شدن توپ شد.
مهاری که یحیی گل‌محمدی پس از پایان بازی اشاره درستی به آن داشت و گفت: اگر بیرانوند پنالتی گل گهر را نمی‌گرفت، پرسپولیس نمی‌توانست برنده این دیدار شود.