خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور هشدار هواشناسی سطح زرد؛ دریای عمان مواج می شود- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 11 دی 1401 - 13:24
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به صدور هشدار هواشناسی سطح زرد جوی و دریایی گفت: افزایش ارتفاع موج تا 2 متر روی دریای عمان و وزش باد با بیشینه سرعت 55 کیلومتر بر ساعت به ویژه در شهرستان دشتیاری و زرآباد پیش بینی می شود.
صيادي،هواشناسي،دريايي،شناورهاي،وزش،عمان،بلوچستان،سيستان

محسن حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به صدور هشدار هواشناسی سطح زرد جوی و دریایی اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بر اساس بررسی آخرین تصاویر ماهواره و نقشه‌های پیش‌یابی از صبح فردا تا آخر وقت سه‌شنبه وزش باد نسبتاً شدید در استان، افزایش ارتفاع موج تا 2 متر روی دریای عمان و وزش باد با بیشینه سرعت 55 کیلومتر بر ساعت به ویژه در شهرستان دشتیاری و زرآباد پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان افزود: اثرات این پدیده احتمال خیزش گرد و خاک و کاهش دید، کاهش موقتی 2 تا 4 درجه‌ای دمای هوا، احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و گلخانه‌ها و برای سواحل باعث آسیب به قفس‌ها و تورهای صیادی، غرق شدن شناگران، خسارت به قایق‌ها و شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی است.
وی بیان کرد: توصیه می‌شود از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری شود و استفاده از لباس گرم و محافظت از محصولات کشاورزی ضرورت دارد.
همچنین با توجه به مواج بودن دریای عمان توصیه می‌شود از شنا و تفریحات دریایی خودداری و در ترددهای دریایی به ویژه تردد با شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی احتیاط شود.
انتهای پیام/