خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سلیمانی: داور مسابقه در اعلام پنالتی گل گهر اشتباه کرد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 11 دی 1401 - 00:22
کارشناس داوری گفت: مهاجم گل گهر با زرنگی از داور مسابقه پنالتی گرفت و تصمیم سلطانی اشتباه بود.
داور،پنالتي،صحنه،مهاجم،مسابقه،گل

حیدر سلیمانی کارشناس داوری فوتبال درباره قضاوت داور بازی پرسپولیس و گل گهر سیرجان اظهار کرد: این بازی فقط یک تک صحنه داشت که در ابتدای بازی رخ داد و مهاجم گل گهر با زرنگی از داور مسابقه یک پنالتی گرفت.
مدافع پرسپولیس وقتی به مهاجم رسید پاهایش سایش و برخورد کوچکی با مهاجم حریف داشت و این برخورد متقاعد نمی‌کند که پنالتی گرفته شود.
او ادامه داد: زمانی که تبریزی مهاجم گل گهر دید که داور مسابقه مسلط بر آن صحنه نیست خودش را روی زمین انداخت و یک پنالتی گرفت.
به نظرم داور مسابقه اشتباه کرد و او عمود بر صحنه بود و نتوانست مهاجم حریف را ببیند.
اگر VAR بود قطعا این صحنه پنالتی را برمی گرداند.
مهاجمان می‌دانند که کمک داور ویدیویی وجود ندارد داور را فریب می‌دهند و پنالتی می‌گیرند.
سلیمانی بیان کرد: در یک صحنه شایان مصلح در محوطه جریمه پرسپولیس شبیه سازی کرد و به زمین خورد و داور او را با کارت زرد جریمه کرد.
کارشناس داوری گفت: صحنه قابل بحثی به جز صحنه پنالتی در این بازی وجود نداشت و در برخی دقایق داور مسابقه با دوندگی خوب توانست نزدیک صحنه‌ها باشد و به درستی سوت بزند.
البته صحنه پنالتی قضاوت داور مسابقه را به حاشیه برد و شانس آورد پنالتی تبدیل به گل نشد.