خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایراموف: اظهارات ارمنستان درباره «لاچین» بی اساس است

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 10 دی 1401 - 16:39
وزیر خارجه جمهوری آذربایجان مدعی شده که باکو مانعی برای تردد در مسیر مهم لاچین که ارمنستان را به قره باغ متصل می‌کند، ایجاد نکرده است.
ارمنستان،آذربايجان،جمهوري،باكو،خارجه،قره،باغ،فرانسه

به گزارش مشرق، «جیحون بایراموف» وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان مدعی شده که باکو مانعی برای تردد در مسیر مهم لاچین که ارمنستان را به قره باغ متصل می‌کند، ایجاد نکرده است.
به گزارش خبرگزاری «آناتولی» بایراموف در گفت‌وگوی تلفنی با «اورماس رینسالو» همتای استونیایی مدعی شد که جمهوری آذربایجان ابتکارات متعددی را برای احیای روابط با ارمنستان مطرح کرده ، اما این روند توسط ارمنستان با مشکل مواجه شده است.
وی مدعی تهدیدات مین‌گذاری ازسوی نیروهای وابسته به ارمنستان و بهره برداری غیرقانونی از منابع طبیعی جمهوری آذربایجان شد
جیحون بایراموف گفت که ادعای ارمنستان مبنی بر مسدود شدن جاده لاچین و ایجاد فاجعه انسانی را بی اساس خواند.
باکو طی روزهای گذشته به دلایل واهی مسیر مهم لاچین به قره باغ را مسدود کرده است.
این تنها مسیر دسترسی ارمنستان به قره باغ است.
این اقدام باکو با مخالفت‌های بین‌المللی روبرو شده به طوریکه وزارت امور خارجه فرانسه از متحدان ارمنستان، با صدور بیانیه‌ای خواستار بازگشایی راه ارتباطی قره باغ کوهستانی به ارمنستان از سوی جمهوری آذربایجان شده است.
وزارت خارجه جمهوری آذربایجان چهارشنبه گذشته سفیر فرانسه در باکو را در آنچه که اعتراض به «اتهامات بی اساس» سیاستمداران فرانسوی خواند،احضار کرد.
در بیانیه وزارت خارجه جمهوری آذربایجان آمده است: «آن بویون، سفیر فوق‌العاده و تام الاختیار فرانسه در جمهوری آذربایجان به وزارت امور خارجه احضار و یادداشت اعتراضی به وی ابلاغ شد.»
در این بیانیه آمده است: «نگرانی عمیق از گسترش و ادامه کارزار مبتنی بر تهمت علیه جمهوری آذربایجان توسط چندین قانونگذار فرانسوی به سفیر این کشور در باکو ابراز شده است.»
در این بیانیه همچنین به عدم پاسخ لازم از سوی دولت فرانسه در رابطه با نگرانی‌های مطرح شده از سوی باکو اشاره شده است.