خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تسطیح بیش از ۸ هزار کیلومتر از حریم راه‌های اردبیل

مهر | استان‌ها | شنبه، 10 دی 1401 - 16:11
اردبیل-رئیس اداره ایمنی راه و حریم راهداری استان اردبیل گفت: ۸ هزار و۶۰۰ کیلومتر از حریم راه‌های استان اردبیل در ۹ ماهه سال جاری با تلاش راهداران تسطیح شد.
استان،عدد،كيلومتر،نصب،راهداران،اردبيل،ماهه

به گزارش خبرنگار مهر، ماشاءلله بهزاد بعدازظهر شنبه در بازدید از محور نیر-سراب اظهار کرد: با هدف ایمن سازی محورها ۸ هزار و ۶۰۰ کیلومتر از حریم راه‌های استان اردبیل در ۹ ماهه سال جاری با تلاش راهداران تسطیح شد.
وی به ایمن‌سازی بیش از ۳۰۰ عدد از رمپ‌های ورودی و خروجی استان نیز در این مدت اشاره کرد و گفت: رفع و اصلاح ۲ هزار و۶۰۰ کیلومتر از افتادگی شانه راه، ایجاد هزار و۸۰۰ عدد دپوی خاکی، خط کشی یک هزار و۷۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان و انسداد دسترسی ۴۷۰ عدد از راه‌های دسترسی غیرمجاز از دیگر فعالیت‌های انجام شده در ۹ ماهه سال جاری بوده است.
رئیس اداره ایمنی راه و حریم راهداری استان اردبیل بیان کرد: ۲ هزار و۵۰۰ متر مربع تابلوهای اطلاعاتی نیز در راه‌های اصلی، فرعی و روستایی استان با هدف اطلاع رسانی و هشداردهنده به رانندگان برای ملزم کردن آنها به رعایت قوانین راهور در جاده تهیه و نصب شده است.
بهزاد با اشاره به اینکه در مدت یاد شده هزار و۶۰۰ عدد سرعت‌کاه پلاستیکی، آسفالتی و مجازی در محورهای مواصلاتی استان اردبیل نصب شده گفت: راهداران همچنین ۲ هزار و۶۰۰ عدد بازتاب ایمنی نصب کرده اند.
وی با بیان اینکه در ۹ ماهه گذشته ۷ هزار و۵۰۰ عدد تابلوهای الزامی در راه‌های استان نصب شده است، افزود: در مدت یاد شده ۱۸۵ کیلومتر از سیستم روشنایی موجود راه و تونل توسط راهداران به صورت مستمر نگه داری شده است.