خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خطر شیوع مجدد کرونا در صورت بی‌توجهی به دستورالعمل‌های بهداشتی

مهر | استان‌ها | شنبه، 10 دی 1401 - 14:22
رشت- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به بستری ۳۴ بیمار کرونایی در استان گفت: فصل سرما و شیوع انواع بیماری های ویروسی زمینه برای شیوع دوباره کرونا را فراهم می کند.
گيلان،اشاره،قرار،مهرابيان،زرد

فردین مهرابیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بستری شدن چند بیمار کرونایی جدید در گیلان اظهار کرد: در حال حاضر ۳۴ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان گیلان بستری هستند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه فصل سرما و شیوع انواع بیماری‌های ویروسی زمینه برای شیوع دوباره کرونا را فراهم می‌کند افزود: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و تزریق دزهای یادآور نقش مؤثری در کنترل بیماری دارد.
وی با اشاره به اینکه طبق اعلام وزارت بهداشت، ۸۵ درصد شهرهای کشور در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند تصریح کرد: ۵۱ شهر گیلان نیز در وضعیت آبی کرونایی قرار دارد.
مهرابیان با اشاره به شهرهای زرد کرونایی گفت: رودبار و املش در شرایط زرد کرونایی قرار دارند و عمل به توصیه‌ها برای جلوگیری از تشدید این شرایط ضروری است.