خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست کمک دختر جاسوس موساد در سوریه از امارات- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 08 دی 1401 - 19:56
دختر «الی کوهن»،جاسوس اسرائیلی اعدام شده در سوریه، از امارات خواست جنازه پدرش را به فلسطین اشغالی برگرداند.
جاسوس،رژيم،سوريه،صهيونيستي،كوهن،جسد،موساد،جاسوسان

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «صفور بن دور»، دختر «إلی کوهن»، جاسوس موساد در سوریه در گفت‌وگو با رسانه های رژیم اسرائیل از امارات و سفیر این کشور در تل‌آویو خواست برای بازگرداندن جسد پدرش از سوریه میانجی‌گری کند.
او امروز پنجشنبه در گفت‌وگو با اسرائیل24 گفت که روسیه به دلیل جنگ اوکراین منزوی است و امارات می‌تواند در این زمینه به خانواده این جاسوس کمک کند.
کوهن مهمترین جاسوس موساد از زمان تشکیل رژیم غاصب فلسطین بوده و تا مشاور عالی وزیر دفاع سوریه ارتقا یافت ولی بعد از افشای جاسوسی، به دار مجازات آویخته شد.
این جاسوس (1924-1965) از مشهورترین جاسوسان رژیم صهیونیستی است که با نام جعلی "کامل امین ثابت" فعالیت داشت، و دولت سوریه پس از شناسایی و دستگیری این جاسوس، با وجود تلاش دولت‌های بزرگ برای جلوگیری از مجازاتش، او را در وسط دمشق اعدام کرد.
رژیم صهیونیستی، کوهن را از مهمترین جاسوسان خود می‌نامد، و طبق اذعان "لوی اشکول" نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی او با انتقال اطلاعاتی مهم، باعث پیروزی این رژیم در جنگ سال 1967 شد.
مسؤولان سوریه این جاسوس را در 18 مه 1965 در میدان "المرجه" اعدام و جسد او را در مکانی سری دفن کردند.
رژیم صهیونیستی ده‌ها بار به صورت علنی و یا محرمانه تلاش کرد جسد این جاسوس خود را پس بگیرد، ولی همه تلاشها ناکام ماند.
انتهای پیام/