سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتشار مطلبی به نقل از رئیس قوه قضائیه صحت ندارد/ جلسه شورای عالی قضایی دوشنبه ها برگزار می شود- اخبار حقوقی و قضایی - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 08 دی 1401 - 17:23
صبح امروز برخی منابع خبری، اظهاراتی به نقل از رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای عالی قوه قضائیه در رابطه با اغتشاشات اخیر منتشر کردند.
قضائيه،قوه،منتشر

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، صبح امروز برخی منابع خبری، اظهاراتی به نقل از رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای عالی قوه قضائیه در رابطه با اغتشاشات اخیر منتشر کردند.
این مطلب اشتباه در حالی منتشر شده است که اساسا جلسه شورای عالی قوه قضائیه دوشنبه‌ها برگزار می‌شود و امروز هیچ خبری در رابطه با رئیس قوه قضائیه منتشر نشده است.
نقل قول منتشر شده چنین به ذهن متبادر می‌نماید که این اظهارات منتسب به رئیس قوه قضائیه امروز صورت گرفته است، این در حالی است که این اظهارات مربوط به جلسه شورای عالی قوه قضائیه 16 آبان ماه است که حجت‌الاسلام‌‌والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در آن جلسه به رسیدگی دقیق و سریع به پرونده‌های مرتبط با اغتشاشات اخیر تاکید کرده است.
پایان پیام/