خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ابر و کاهش دید در مناطق مستعد مه‌آلودگی در خراسان رضوی

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 08 دی 1401 - 14:44
مشهد ـ کارشناس هواشناسی خراسان رضوی گفت: از فردا بعدازظهر تا شنبه برای شمال غرب، نیمه شرقی و مرکز استان افزایش ابر پیش‌بینی شده است.
دماي،سلسيوس،برف،درجه،فاروقي،كمينه،بيشينه،وزش

آیدا فاروقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌های آینده‌‎نگری و تصاویر ماهواره، از فردا بعدازظهر تا شنبه برای شمال غرب، نیمه شرقی و مرکز استان افزایش ابر پیش‎ بینی شده که با بارش پراکنده باران و برف همراه است.
کارشناس هواشناسی خراسان رضوی افزود: ضمن اینکه در مناطق مستعد مه آلودگی با کاهش میدان دید نیز رخ خواهد داد.
همچنین شنبه بطور موقت دمای هوا به نسبت کاهش می‌یابد.
وی وضعیت جوی و کیفیت هوای شهرستان مشهد مقدس را طی فردا (جمعه) صاف و کیفیت هوا را ناسالم همچنین از بعدازظهر وزش باد بتدریج افزایش ابر و از اواخر وقت احتمال بارش باران و برف و مه آلود پیش بینی کرد.
فاروقی گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته قوچان با کمینه دمای ۶- درجه سلسیوس سردترین و سرخس با بیشینه دمای ۱۲ درجه سلسیوس گرم‌ترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده‌اند.
طی این مدت کمینه و بیشینه دمای هوای شهر مشهد مقدس به ترتیب ۲ و ۶ درجه سلسیوس بوده است.
همچنین بیشترین ارتفاع برف، مقدار بارندگی و سرعت وزش باد از شهرستان‌های کاخک گناباد ۵ سانتی‌متر و ۴ میلی‌متر و‎‎‎ بردسکن ۳۶ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.