خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

3 کشته و 2 مصدوم در برخورد وانت پیکان و پژو 405 در محور آبدر "شهربابک"- اخبار کرمان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 07 دی 1401 - 22:23
رئیس اورژانس کرمان از برخورد وانت پیکان و پژو 405 در محور آبدر "شهربابک" خبر داد و گفت: این سانحه 3 کشته و 2 مصدوم داشت.
حادثه،پزشكي،شهربابك،كرمان،مرد،تيم

سید محمد صابری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، از برخورد یک دستگاه وانت پیکان و سواری پژو 405 در کیلومتر 5 محور شهربابک به آبدر خبر داد و اظهار داشت: ساعت 17:56 عصر امروز چهارشنبه هفتم دی‌ماه در پی گزارش این حادثه، 2 تیم فوریت‌های پزشکی به محل حادثه اعزام شدند.
رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به جزئیات بیشتر این حادثه گفت: متاسفانه در پی این حادثه 3 مرد با حدود سن 23 تا 25 ساله به علت شدت جراحات وارده در دم جان‌باختند.
وی با بیان اینکه در این حادثه دو مرد با رده سنی 19 و 27 ساله نیز مصدوم شدند، ادامه داد: مصدومان این حادثه نیز بعد از رهاسازی با کمک عوامل آتش‌نشانی و دریافت اقدامات درمانی مناسب توسط تیم فوریت‌های پزشکی با حال عمومی مساعد به بیمارستان ولیعصر(عج) شهربابک منتقل شدند.
انتهای پیام/511/