خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشرفت ۷۶ درصدی عملیات اجرایی ایستگاه متروی قونقا در تبریز

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 07 دی 1401 - 21:38
تبریز- مدیرعامل سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری تبریز از پیشرفت فیزیکی ۷۶ درصدی و تفاوت ایستگاه قونقا با سایر ایستگاه‌های خط یک از لحاظ نوع سازه، حجم خاکبرداری و بتن‌ریزی و اجرای تونل خبر داد.
ايستگاه،قونقا،ورودي،دستي،عمراني

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب وحیدکیا با اشاره به برگزاری جلسات متعدد کارگاهی و کنترل پروژه در ایستگاه قونقا (شماره ۱۳) خط یک متروی تبریز بیان کرد: این ایستگاه با مساحت ۱۲۶۰۰ متر مربع، دارای سه طبقه (سکوی سوارشدن، بلیط‌فروشی و چند منظوره تجاری) و سه دسترسی (دو ورودی جنوبی و یک ورودی شمالی) و از نوع ایستگاه ساحلی است که به لحاظ ساختار متفاوت و حجم کارهای زیاد، پیچیدگی خاصی نسبت به سایر ایستگاه‌ها دارد.
وی افزود: تمامی فعالیت‌های عمرانی این ایستگاه به صورت دستی در زیر زمین انجام می‌شود و مانعی برای تردد و ایجاد ترافیک شدید از قبال احداث ایستگاه در این منطقه نداریم.
وحیدکیا خاطرنشان کرد: علی‌رغم اینکه ایستگاه قونقا در ۲۵ متر عمق زمین به صورت دستی انجام می‌گیرد، دقت و تخصص را در کمیّت و کیفیت فعالیت‌های عمرانی می‌طلبد.
وی اضافه کرد: تلاش داریم با لحاظ تدابیر لازم و تلاش‌های شبانه‌روزی، ایستگاه مزبور را طبق زمان‌بندی در آخر بهمن ماه به اتمام برسانیم.